Vreme čitanja: oko 1 min.

TIKET DANA Everton ne gubi od Čelsija, evropski Novi Pazar može do bodova u Beogradu

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koji parovi će pokušati da nam donesu dobitak danas?

  • 0
Džek Herison, Kiran Tripije, FK Everton, FK Njukasl, Premijer liga Foto: AP/Tanjug

Vikend znači samo jedno - novi krug avanture u borbi za dobitak! Tip vam danas sprema pet parova, a prošetaćemo se kroz fudbalske i košarkaške terene na tiketu za ovu nedelju, 10. decembar.

Premijer liga je prva stvar koju ćemo zajedno ispratiti. Dva meča kreću od 15.00 časova i pre svega ćemo se nadati novim bodovima za Everton protiv vrlo klimavog Čelsija. Da nemaju kaznu od -10 poena, Karamele bi bile i ispred Plavaca na tabeli, pa je logika da se odigra dupla šansa, sasvim normalna.

Siti zaista ne sme da dopusti sebi novi kiks, posebno ne na gostovanju Lutonu, koji je među kandidatima za povratak u Čempionšip.

A u francuskom košarkaškom šampionatu, Nansi će pokušati da opravda jak domaći teren i da dobije Limož. Nije Luka Cerovina više deo domaćeg tima, sada je u Spartaku iz Subotice, ali svakako u Nansiju imaju kvalitet za trijumf.

U Superligi Srbije danas nema večitih, ali je tu evropski Novi Pazar, koji igra zaista lepo u poslednje vreme i mogao bi da izbegne poraz u glavnom gradu po jako lošem i kišovitom vremenu.

Za kraj, Zjelona Gora u Poljskoj traži bodove spasa u okršaju sa novajlijom Džiki Varšavom. Divlje svinje stižu na teren nekadašnjeg učesnika VTB lige u promenljivoj formi, što domaćin mora da iskoristi kako zna i ume, inače mu preti selidba u drugu ligu.

TIKET DANA

15.00: Everton - Čelsi dš 1x (1,55)

15.00: Luton - Mančester siti ki 2 (1,20)

16.30: Nansi - Limož bezh 1 (1,50)

17.00: IMT - Novi Pazar dš x2 (1,55)

19.30: Zjelona Gora - Džiki Varšava bezh 1 (1,65)

Ukupan koeficijent: 7,14

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Vrhunski gol fudbalera Grafičara Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA