≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Superkompjuter predvideo osvajača Premijer lige u trci Liverpula, Sitija i Arsenala: Iznenadiće vas rezultati!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kladionice imaju ipak nešto drugačije mišljenje

  • 0
Erling Haland, Mohamed Salah, FK Liverpul - FK Mančester Siti Foto: Profimedia/Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čeka nas izuzetno zanimljiva završnica Premijer lige u Engleskoj, pošto se ravnopravno za titulu bore Liverpul, Arsenal i Mančester siti.

Trenutno je na prvom mestu Liverpul sa 63 boda, sledi Mančester siti sa bodom manje, a potom Arsenal koji ima dva boda manje.

Tobdžije su posebno raspoložene u poslednje vreme i uglavnom ubedljivo pobeđuju, a poslednji koji su stradali pod naletom čete Mikela Artete bili su igrači Šefild junajteda, koje su na Bramal Lejnu savladali sa 6:0.

Pre toga su na gostovanju Barnliju slavili sa 5:0, a pre toga i na gostovanju Vest Hemu sa 6:0, pa su postali prva ekipa u istoriji Premijer lige koja je na tri vezana gostovanja dala rivalima najmanje pet golova.

Zbog toga i "superkompjuter" čiju su pomoć u prognoziranju finiša Premijer lige potražili engleski mediji, prednost daje upravo Arsenalu, iako imaju manje bodova i od Liverpula i od Mančester sitija.

Prema prognozi "superkompjutera", Arsenal će na kraju osvojiti titulu sa 86 bodova, koliko će imati i Liverpul, ali i nešto slabiju gol razliku, te će titula otići na Emirejts umesto na Enfild.

Aktuelni šampioni, Mančester siti, prema ovoj prognozi će ligu završiti sa 84 osvojena boda, što će biti dovoljno za treće mesto, dok

Zanimljivo, favorit prema kladionicama i dalje je prvi favorit Mančester siti, na koji je kvota 1,91, potom sledi Liverpul na koji je kvota oko tri, dok je kvota na Arsenal 4,5.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA