Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokiraće vas kvote za prvaka Srbije posle večitog derbija: Partizan i dalje autsajder, evo kakvo je stanje

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crvena zvezda je i dalje na vrhu, ali su kladionice ipak malo obazrivije

  • 12
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi Foto: Nikola Tomić

Bukmejkeri su nekoliko dana posle večitog derbija koji je završen nerešenim rezultatom (2:2) usaglasili kvote kada je u pitanju trka za šampiona Srbije. I može se reći da su one pomalo iznenađujuće, uzimajući u obzir da je Partizan odoleo Zvezdi na Marakani i ostao za bod ispred crno-belog tima.

Trenutno stanje na tabeli je takvo da Partizan ima 60 bodova, dok Crvena zvezda ima 59. Do kraja ligaškog dela prvenstva preostalo je još po šest utakmica za oba tima.

Partizan će se sastati sa ekipama Napretka kod kuće, potom Mladosti u Lučanima, Spartaka u Humskoj, Voždovca na gostujućem terenu, Novog Pazara u Beogradu i za kraj Čukaričkog na Banovom brdu.

Sa druge strane, Crvena zvezda će do kraja prvenstva zaigrati u Nišu protiv Radničkog, potom Radničkog 1923 kod kuće, Javora u Ivanjici, IMT-a na Marakani, Radnika u Surdulici i za kraj sa Železničarom iz Pančeva u Beogradu.

FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi Foto: Nikola Tomić

Sve to može da ima veliki uticaj, jer podsetimo, ko bude završio kao prvi na tabeli, imaće i prednost domaćeg terena u eventualnom plej-ofu, a to može da bude veliki plus.

Ipak, za sada, uprkos tome što Partizan ima prednost od jednog boda, kladionice više veruju Crvenoj zvezdi, i to dosta više. Kvota na to da će crveno-beli osvojiti titulu iznosi svega 1,50 što je oko 66% šanse da će crveno-beli na kraju doći do pehara šampiona Srbije.

Sa druge strane, kvota na Partizan iznosi 2,40 i to je oko 34% šanse da će se crno-beli okititi titulom. Preostala dva kluba za koja postoje kvote su TSC sa 2000, odnosno Čukarički sa čak 3000.

Ostaje da se vidi ko će izdržati do kraja ovaj fudbalski maraton, ali nema sumnje da nas čeka vrlo napeto proleće u Superligi do samog kraja.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Severina dobio crveni karton: Zbog ovoga je Partizanov veznjak izbačen iz igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    11. mart 2024 | 18:35

    Partizan je pukom srećom izbegao debakal u derbiju. Objektivno Zvezda je trebala da dobije utakmicu sa 6-7 razlike, zato i ne čudi stav kladionica🤷‍♂️

  • sedma lazna brigada

    11. mart 2024 | 18:32

    hahah naravno da se zna prvak.sedma lazna je 1000 % osigurana..nece drzava dozvolit ponizavanje za bacene milione u kilavce koje je partizan oducio od fudbala...kpke kie dva puta ponozio i poslao u rupu..dzaba vam sudije, var, valada, pare, delegati i sva logistika kad ste niko i nista

  • RSK

    11. mart 2024 | 18:20

    Normalno je da će Zvijezda osvojiti titulu, jer je tako rekao Bog Sunca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA