Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradovićev "kumovski" sastanak sa Itudisom: Partizanova velika šansa za novu pobedu u Evroligi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli će biti favoriti protiv "osakaćenog Fenerbahčea

  • 0
Dimitris Itudis, Željko Obradović Foto: Mn Press / Nebojša Paraušić

Košarkaši Partizana se večeras od 20.30 časova sastaju sa Fenerbahčeom u okviru 7. kola Evrolige u "Štark Areni" gde se ponovo očekuju krcate tribine.

A crno-beli nadaće se trećoj pobedi u ovoj sezoni, nakon što su prethodno doživeli šokantan poraz u Vitoriji Gasteiz od ekipe Baskonije pogocima Čime Monekea sa slobodnih bacanja u poslednjoj sekundi.

Partizan je uvek dosta jači na domaćem terenu i pred svojim navijačima sa takvom energijom, a stvari dodatno idu na ruku crno-belima pred ovaj susret.

Jedini problem, naravno, predstavlja odsustvo kapitena Kevina Pantera kojeg ni večeras neće biti na terenu, dok su Mateuš Ponitka i Alen Smailagić pod znakom pitanja, pri čemu bi ovaj drugi najverovatnije mogao da nastupi.

Sa druge strane, Dimitris Itudis ima daleko veće brige. Kako su naveli turski mediji, neizvesni za ovaj meč su Dajšon Pjer, Sertač Šanli, Nik Kalates i Marko Gudurić i oni najverovatnije neće biti na raspolaganju treneru Fenerbahčea.

Još od ranije su povređeni Raul Neto i Metedžan Birsen, tako da turski sastav potpuno osakaćen dolazi u Beograd i sve oči biće uprte u Jama Madara koji će zasigurno imati vruć doček u "Štark Areni".

Naravno, uvek je posebno kada se na terenu, odnosno pored njega sastanu "kumovi" Željko Obradović i Dimitris Itudis. Prošle sezone je Partizan odneo pobedu u Turskoj, a Fenerbahče u Beogradu.

Razumejući ono već kazano, to znači da vredi tipovati na Partizan večeras i pobedu crno-belih u "Štark Areni".

Naš tip: Partizan - Fenerbahče bezh 1

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Plej Partizana Pi Džej Doužer o meču sa Fenerom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA