Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je Zvezda favorit prema kladionicama protiv Fenerbahčea? Itudisov tim je ponovo “osakaćen” povredama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videćemo kako će se snaći tim Janisa Sferopulosa

  • 4
KK Crvena zvezda KK Budućnost Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.45 časova igraju vrlo važan meč 8. kola Evrolige protiv Fenerbahčea, gde je trijumf imperativ za izabranike Janisa Sferopulosa.

Posle jako nesrećnog poraza u Barseloni, gde je Zvezda imala velike šanse za trijumf, usledila je pobeda nad Zadrom u ABA ligi, koja je popravila raspoloženje pred dolazak turskog sastava.

Ekipa Dimitrisa Itudisa gostovala je u Beogradu pre samo nekoliko dana, ali je tada poražena od Partizana u neizvesnoj i dramatičnoj završnici.

I tada je sastav iz Turske muke mučio sa povredama, nedostajalo je pet igrača, a situacija je neznatno bolja pred današnji meč gde su se u opticaj vratili Marko Gudurić i Nik Kalates, ali se ne zna da li će oni zaista i zaigrati.

Sa druge strane, Janis Sferopulos potvrdio je da neće imati na raspolaganju Adama Hangu i Branka Lazića, što je odbrambeno gledano veliki udarac.

Međutim, kladionice i pored svega veruju u pobedu ekipe Janisa Sferopulosa, pa je kvota na pobedu Zvezde postavljena na 1,80.

Sa druge strane, trijumf Fenera ceni se neznatno više kvotom 2,20, tako da je Zvezda blagi favorit za pobedu u "Štark Areni".

Proletos, u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige, Zvezda je slavila nad Fenerom u Beogradu posle produžetka, dok je turski klub bio ubedljiv na svom terenu.

Fener je poslednji put pobedio Zvezdu u Beogradu 2021. godine, ali generalno gledano zbog svega treba ciljati poene na ovom meču.

Naš tip: Crvena zvezda - Fenerbahče up više (159,5)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Dejan Davidovac pred Fener: Zaustaviti njihove individualce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA