Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađujuća kvota na Srbiju protiv Italije! Đoković i teniseri moraju da je "ugrabe" za finale Dejvis kupa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema bukmejkerima, naši momci su zaista ogromni favoriti

  • 3
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Počistila je Srbija juče Veliku Britaniju sa terena i sada sledi ono glavno - poslastica protiv Italijana u polufinalu Dejvis kupa! Naše tenisere ponovo gledamo na terenu u subotu od 12.00 časova.

I dalje nije poznato ko će sa kim tačno igrati, mada se već nazire novi okršaj Novaka Đokovića i Janika Sinera i nova repriza dvostrukog duela iz Torina sa Završnog mastersa.

Tada je Novak dobio onaj važniji meč u finalu, a izgubio je od Sinera u grupnoj fazi. Sada se sigurno neće zaustaviti i igraće za Srbiju i za novi korak ka čuvenoj "salatari".

A u tome će morati da mu pomognu i preostale kolege, jer valja dobiti i drugi singl meč ili dubl kako bi se naši momci i definitivno u nedelju našli u borbi za trofej.

Kladionice su tako dan pre odigravanja meča i definitivno objavile kakve šanse imaju Italija i Srbija da se u nedelju nađu u finalu, odnosno da sutra slave u međusobnom okršaju.

Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Kako stvari stoje, Srbija je žestok favorit u ovom meču sa kvotom od svega 1,36! To znači da je verovatnoća da se naši teniseri nađu u finalu u nedelju čak 75%!

Sa druge strane, ako mislite da tipujete na Italijane, kvota na njih je čak 3,00 sa 25% šanse da se nađu u finalu.

Videćemo šta donosi sutrašnji dan, a nema sumnje da ćemo do poslednjeg atoma snage bodriti Novaka, Mišu, Lasla, Ducija, Viktora i ostale članove tima da uspeju i nađu se u finalu.

Naš tip: Srbija - Italija ki 1 (1,35)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Iz Berlina stigli da bodre Novaka u borbi za salataru: Srbija ima veliku podršku u Malagi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA