Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavile se kvote za meč Partizana protiv Olimpije Milano bez Mirotića: Ovo Željkov tim mora da iskoristi

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su veliki favoriti u "Štark Areni"

  • 3
Džejms Naneli Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana uspeli su da posle produžetka u utorak u "Štark Areni" savladaju ekipu Monaka (89:85), ali to već moraju da ostave iza sebe, jer im u četvrtak "na noge" stiže ekipa Olimpije iz Milana (20.30, TV Sport Klub 1).

I Italijani su "izmoreni", jer su i sami igrali produžetak, sa razlikom da su ga oni izgubili na gostovanju Bajernu u Minhenu, tako da to sigurno nije dobro uticalo na njih na polju motivacije.

Uz to u Beogradu će igrati bez ponajboljeg igrača Nikole Mirotića, koji se povredio proteklog vikenda i biće odsutan barem oko mesec dana, a kao što je poznato tokom leta je bilo dosta reči da bi on mogao da pojača i Partizan, što se na kraju nije dogodilo.

Ekipa Željka Obradovića je prvi put posle drugog kola Evrolige na tzv. "neutralnom" skoru od šest pobeda i šest poraza, dok je situacija Olimpije iz Milana daleko gora, jer Italijani imaju 4-8, pa onda i ne čude kvote koje su postavili bukmejkeri za ovaj duel.

KK Partizan - KK Monako Foto: Marko Jovanović

Naime, Partizan je ozbiljan favorit za pobedu i na sastav Željka Obradovića kladionice nude kvotu od 1,50 za pobedu. Sa druge strane, daleko manje poverenja daje se Olimpiji Milano sa kvotom 2,70.

Pretvoreno u verovatnoće u procentima - šansa Partizana da slavi je 66,7%, a za Olimpiju Milano ona iznosi 33,3%.

Treba ipak podsetiti i na to da su Italijani jedni od retkih koji su dobili Partizan u oba meča prošle sezone, pa opet treba biti oprezan. Ali verujemo da će crno-beli slaviti u "Štark Areni".

Naš tip: Partizan - Olimpija Milano bezh 1 (1,50)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Kaboklo izneo utiske posle meča sa Monakom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žardel

    6. decembar 2023 | 14:38

    Daće Bog

  • Bora

    7. decembar 2023 | 19:37

    Neka odigraju muški, borbeno i najbolje što mogu! Ako to ne bude dovoljno, opet će biti pozdravljeni kao i da su pobedili!

  • dejan

    6. decembar 2023 | 17:33

    Raalno armani nam ne lezi,isto kao i cedevita,tako da tesko cemo do pobede🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA