≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li Mega posle Partizana može da savlada i Crvenu zvezdu na domaćem parketu u ABA ligi?

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bukmejkeri sve više šanse daju mladom i talentovanom timu Marka Baraća

  • 0
Nikola Topić Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Mege igraju zaista fenomenalno ove sezone. Timski, skladno, atraktivno, četa koju predvodi Marko Barać sa klupe uspela je ne tako davno da dobije i Partizan na domaćem terenu, a sada će pred sobom imati još jedan izazov - Crvenu zvezdu u Hali sportova (18.00, TV Arena Sport Premium 1).

Ružičasti tim se trenutno bori za mesto u plej-ofu, a u proteklom kolu imao je manjih problema sa povredama, pošto je faktički nastupao sa samo jednim centrom, mladim i jako talentovanim Filipom Jovićem iz Bijeljine, pošto su Uroš Plavšić i Nikola Janković propustili duel sa Studentima.

Ne treba ni pominjati koliku širinu igri Mege daje neverovatni Uroš Plavšić, koji zasigurno u Megi igra najbolju košarku od početka karijere, a po povratku iz NCAA gde je sa uspehom branio boje Tenesi Voluntirsa. Zajedno sa mladim Nikolom Topićem, može se reći da je predvodnik ovog tima Mege.

Ali pita se tu dosta i Crvena zvezda koja je sigurno pod psihološki ogromnim pritiskom nakon dva teška poraza u Španiji, ne u smislu ubedljivosti rezultata, već načina na koji su izgubljeni dueli sa Valensijom i Baskonijom.

Tražiće trener Sferopulos reakciju svojih košarkaša, ali zasigurno neće biti lako, što potvrđuju i kvote koje polako, ali sigurno "padaju" na pobedu Mege.

Tako kladionice sada postavljaju kvotu 4,50 da će Mega stići do trijumfa na domaćem parketu, dok je ona sa druge strane na Zvezdu između 1,20 i 1,25.

Prošlo je oko godinu i po dana od kako je Mega poslednji put slavila protiv Zvezde u polufinalu Superlige Srbije, pa će pokušati još jednom da "bocne" evroligaša.

Da li će Mega uspeti da savlada Zvezdu večeras u ABA ligi?

Glasajte

Očekujemo dosta poena, jer oba tima ove sezone igraju prilično efikasno.

Naš tip: Mega - Crvena zvezda up više 163,5 (1,85)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA