Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda nema šanse za poraz od Igokee? Bukmejkeri kažu da ćete pre "ubosti" 7 na lotou, nego "dvojku" u Pioniru

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako se čini...

  • 2
KK Igokea - KK Crvena zvezda Foto: aba-liga.com/Igokea m:tel/Marija Vuruna

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 14. kola ABA lige na svom terenu, tačnije, u Pioniru igraju protiv Igokee, koja dolazi znatno oslabljena, pošto je ostala bez Nikole Tanaskovića, Stefana Mudija i Nemanje Gordića, zbog čega i nemaju neke šanse za iznenađenje.

Igokea je već pokazala dobre igre ove sezone, o čemu govori i činjenica da su u Beogradskoj areni slavili protiv Partizana već, kada je upravo gorepomenuti Stefan Mudi postigao koš za pobedu.

Sam tim iz Aleksandrovce je imao skor od čak devet pobeda i tri poraza u ABA ligi, dok je vezala i dva uzastopna neuspeha, te je tako samo pogoršala svoj skor.

Kako zbog toga, serije loših rezultata, ali tako i zbog činjenice da igraju protiv trenutno vodeće Crvene zvezde, Igokea je okarakterisana kao totalni autsajder u ovom duelu, što govore i kvote pred ovaj meč, gde Igosi nemaju praktično šanse.

Naime, bukmejkeri su totalno potcenili Igokeu, samim tim što je kvota na "keca" na Zvezdu stavljena na mizernih 1.03, dok se pobeda gostiju iz Laktaša vrednuje sa kvotom 11.

Drugim rečima, Igokea praktično nema šanse protiv ekipe Janisa Sferopulosa, te su veće šanse da će neko dobiti sedmicu na lotou, nego li što će pogoditi "dvojku".

Naš predlog: Zvezda više od 91.5 poena, kvota 2.20.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Prve reči Topića po povratku u Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    30. decembar 2023 | 09:50

    Koga zanima ova tekma? Pošto su nas obrukali širom Evrope, sad će ta velika zvezda da nam pokaže koliko je jaka, na Igokei! Taj veliki tim iz zemlje košarke, iz zemlje vicešampiona sveta!!! Kao da su počistili Evropu pa imaju kredit da zovu na Igose. Ma bežite bre, sram vas bilo! SRAM VAS BILO!!!

  • gordana

    30. decembar 2023 | 10:27

    Tako je to u covicevoj ligi🤔🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA