Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su kvote za meč Partizana i Asvela: Na Željkov tim ove sezone nikada nije bila veća verovatnoća za pobedu!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bukmejkeri baš veruju da će crno-beli lako obaviti posao

  • 2
KK Partizan - KK Olimpija Milano Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana u utorak od 20.45 časova dočekuju ekipu Asvela na domaćem terenu u "Štark Areni" u okviru 18. kola Evrolige, a na tom okršaju tražiće desetu pobedu u elitnom takmičenju ove sezone.

Jednu od najubedljivijih pobeda do sada u ovoj takmičarskoj godini su ostvarili baš protiv Asvela u Vilerbanu, kada su pobedili francuski tim sa 26 poena razlike (62:88).

To je inače bila i najveća pobeda crno-belih na gostovanjima u Evroligi ikada, tako da se može reći da Željkov tim ne bi smeo da ima bilo kakvih problema protiv igrača koje sa klupe predvodi harizmatični Đanmarko Poceko.

Za sada je Asvel uspeo da ostvari samo dve pobede ove sezone, a protiv Partizana je u Beogradu poražen i prošle sezone sa ubedljivim 21 poenom razlike.

Mada Partizan verovatno neće moći da računa na Zeka Ledeja, koji danas nije trenirao, kao ni na Aleksu Avramovića i Uroša Trifunovića, može se reći da je crno-beli tim apsolutni favorit.

I zaista, bukmejkeri nikada ove sezone nisu postavili manju kvotu na pobedu Partizana, koja iznosi svega 1,13! Pretvoreno u procente, to je šansa od čak 89% za trijumf.

Sa druge strane, kvota na Asvel iznosi vrlo velikih 6,25 i to je samo 11% šanse da francuski sastav može do pobede.

Očekuje se da meč možda bude nešto tvrđi nego inače zbog brojnih odsustava, a posebno zbog činjenice da posle toga Partizanu dolazi derbi sa Zvezdom.

Naš tip: Partizan - Asvel Lion kmb 1 & manje (166,5) 

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Bruno Kaboklo o Željku Obradoviću i "vikanju": "Neverovatno je koliko zna o košarci, kao sunđer sam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA