Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li Nikola Topić debituje za Zvezdu u Evroligi protiv Fenerbahčea i koja je kvota za pobedu crveno-belih?

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bukmejkeri su malo oprezniji pred prvi meč u 2024. godini

  • 2
Nikola Topić Foto: ABA liga - KK Crvena zvezda - Dragana Stjepanović

Još nešto manje od 24 časa imamo do novog meča Zvezde u Evroligi protiv Fenerbahčea u Istanbulu, a on bi mogao da bude poseban po činjenici da bismo mogli da gledamo debi Nikole Topića u crveno-belom dresu ove sezone u elitnom takmičenju.

Duel se igra u utorak od 18.45 časova u "Ulker Areni", a crveno-beli će pokušati da upišu svoju sedmu pobedu u takmičenju, koja bi bila od velikog značaja pred večiti derbi koji se igra u četvrtak.

Može se reći da crveno-belima gori pod nogama i da bi svaki naredni poraz dodatno udaljio Zvezdu od plej-in mesta. Trenutno je ono tri pobede ispred košarkaša crveno-belih.

Navijače crveno-belih najviše zanima da li će debitovati Nikola Topić, ali stručnjak Janis Sferopulos nije dao ni potvrdan, ni odričan odgovor na to pitanje, pa su bukmejkeri pod manjim oprezom pred ovaj duel.

Posebno i zbog činjenice da je Zvezda "demolirala" Fener u prvom meču ove sezone sa čak 31 poenom razlike (87:56), mada tada za turski tim nisu nastupali brojni nosioci igre.

Tako je kvota na Fenerbahče postavljena na 1,30 sa oko 77% šanse za pobedu turskog tima, dok je ona na Zvezdu spuštena na 3,65 i to je oko 23% šanse da crveno-beli mogu do trijumfa.

Treba očekivati manji broj poena, što je nekako tradicija kada se sastaju ova dva rivala.

Naš tip: Fenerbahče - Crvena zvezda up manje (162,5)

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Ognjen Dobrić zna koliko je teško pobediti Partizana pred Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kkp

    2. januar 2024 | 03:05

    Sanse Cherge u Stambolu su cista nula! Steta sto mali nije kod velikog maga Zeljka. Bilo bi pogubno da se duze kod vas zadrzi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA