Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je verovatnoća da će Partizan otići u Top 8 fazu Evrolige posle poraza od Fenerbahčea

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavljaju da padaju šanse crno-belih

  • 18
KK Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Četvrti poraz na poslednjih pet utakmica u Evroligi u Istanbulu protiv Fenerbahčea dodatno je udaljio Partizan od mesta u Top 8 - 76:91.

Crna serija Partizana krenula je u Madridu protiv Reala, nastavila se u Beogradu protiv Virtusa, potom je nakratko stiglo "ozdravljenje" u vidu pobede nad Asvelom, ali su neuspesi protiv Zvezde i Fenerbahčea srušili sve avione crno-belima.

Prosto je neverovatno da je posle onakvog starta utakmice i prednosti od čak 17 poena, Partizan uspeo da sve prokocka i na kraju upiše deseti poraz.

Ovo ujedno znači da je Partizan posle dužeg vremena ponovo na polovičnom učinku u Evroligi sa 10-10, tako da će tim Željka Obradovića pod hitno morati da se vrati u pobednički ritam, ako planira da se nadmeće u plej-ofu.

Šanse su za to sada opale i prema svetskim bukmejkerima, kvota je porasla na 2,25 na to da će Partizan otići u plej-of.

Pretvoreno u procente, to je oko 44% šanse da će se Partizan naći među osam najboljih.

Sledi meč protiv Makabija u Beogradu, gde će domaćin biti crno-beli. U prvom delu sezone, u jedinom duelu odigranom u Tel Avivu zbog dobro poznatih okolnosti, Ponos Izraela je slavio ubedljivo.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Doužer iznenadio i rekao da je uživao u atmosferi u Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Železnik

    9. januar 2024 | 22:34

    Eto ovi moji sugrađani iz prelepog Železnika više i definitivno nemaju nikakve šanse za taj top 8, zar je ovaj krš tim sa krš trenerom uspeo dobiti Fener i Partizan a Asvel ih rastavi na proste činioce, ne mogu da verujem 🤣.

  • Луцијано

    9. januar 2024 | 20:32

    BRUKA PARTIZANA OBRADOVIC NISTA NEMOZE IGRACIMA NIKAKVU KOMANDU NEMA NAD NJIMA PONASAJU SE NEPROFESIONALNO I AVOJE PLATE NE ZASLUZUJU

  • Losmi

    9. januar 2024 | 20:28

    Nismo jos tim za f4..tako da nam top 8 nista ne znaci. Bolje da se skoncentrisu na abu jer ko zna ko ce ucestvovati sledece godine u el

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA