Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavile se kvote za meč Zvezde sa Baskonijom u Evroligi: Izgleda da bukmejkeri nemaju dilemu ko je favorit

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I to su crveno-beli!

  • 5
KK Crvena zvezda - KK Borac Čačak Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Malo po malo i približio se taj četvrtak kada se nastavlja Evroliga. Zvezda ovoga puta biće domaćin i na svom terenu sačekaće Baskoniju u nastojanju da se dodatno približi mestu među prvih 10 na tabeli.

Susret se igra od 19.00 časova u dosta ranijem terminu u "Štark Areni", a tim Janisa Sferopulosa pokušaće da ispravi greške iz duela sa Baskonijom u Španiji.

Podsetimo, tada je Zvezda vrlo tragično poražena i to nakon što je Čima Moneke promašio namerno slobodno bacanje i lopta mu se na kraju vratila u ruke i vreme je isteklo.

Sada, ipak, bukmejkeri nemaju dilemu i smatraju da će ekipa Čime Monekea biti totalni autsajder protiv Zvezde. Duško Ivanović zna sve tajne crveno-belih, ali Janis Sferopulos pokušaće da mu ovoga puta baci kosku.

I prema kvotama, Zvezda je favorit sa kvotom 1,50 (66% verovatnoće za pobedu), dok se na Baskoniju sada daje kvota od 2,65 za trijumf (oko 34% šanse za trijumf).

Ima dosta do početka meča, još nisu određene ni sudije, pa svakako treba očekivati kolebanja u kvotama do starta susteta. Ispratićemo i na koju stranu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Izvučena sedmica na lotou, 5 miliona evra: Pančevci o srećnom sugrađaninu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ako

    16. januar 2024 | 17:04

    Postave javora, kvote se samo okrenu.

  • Dvica

    16. januar 2024 | 16:58

    .... kao kuća.

  • A u tirani suze i kmecanje

    16. januar 2024 | 19:14

    jel to treca sklanjalica da se spase mala albnaka..nakon sto su turci pustili i partizan se smilovao kmecanju male sad i ivanovic ima nalog da se pomogne ovoj jadnoj nikakvoj krmeljavoj albanki..ipak mislim da ce puknuti 15 razlike..duguju ivanovicu ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA