Vreme čitanja: oko 1 min.

Od koga Zvezdi preti opasnost iz Baskonije? Bukmejkeri kažu da su to oni, a granice nisu normalne!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uh, biće Zvezdi teško...

  • 0
markus hauard Foto: youtube/Euroleague

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 22. kola Evrolige igraju protiv Baskonije meč u Beogradskoj areni, gde su i favoriti, ali, pred sobom imaju i voema težak zadatak jer moraju sačuvati jednog od najboljih napadača u čitavoj Evropi.

Crvena zvezda jeste favorit, kako zbog domaćeg terena, tako i zbog dobre forme u kojoj se nalaze, međutim, ne treba otpisati ni Baskoniju koju sa klupe predvodi Duško Ivanović, trener koji je ovu sezonu počeo upravo na klupi crveno-belih.

Ukoliko Zvezda želi da dođe do pobeda, jasno je i šta mora da učini za to - mora da zaustavi Markusa Hauarda.

Bek iz SAD je jedan od najboljih napadača u čitavom takmičenju, a neretko je umeo da ubaci i preko 20 poena, što kladionice vide kao moguće i u Beogradu.

Zbog toga je na njega stavljena najveća granica od 19.5, za čiji "plus" ide kvota od 2.30. Ipak, ona najmanja granica postavljena na Hauarda jeste 15.5, za čiji "plus" ide samo 1.55.

On je upraov i najveće pretnja, ali i Čima Moneke, čija je najniža granica na 11.5, potom je jedna na 13.5, dok je treća na 15.5. Njih su kladionice izdvojile kao najveću pretnju po Zvezdu.

U crveno-belom taboru, najveća granica je postavljena na Rokasa Giedraitisa (10.5, 12.5 i 15.5), a sličnu ima i Džoel Bolomboj (8.5, 10.5, 12.5).

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA