≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kevin Panter ne igra u Atini! Bukmejkeri drastično smanjili šanse Partizana protiv Panatinaikosa

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli bez kapitena gostuju ove sedmice u Evroligi

  • 7
Kevin Panter, Uroš Trifunović Foto: Marko Jovanović

Ekipa Partizana gostovaće ove sedmice u Atini protiv Panatinaikosa bez svog najboljeg igrača i kapitena Kevina Pantera, koji je nažalost prehlađen i zbog toga neće moći da pomogne svojim saigračima prema pisanju domaćih medija.

Crno-beli igraju sa Panatinaikosom u petak od 20.15 časova u meču koji će suditi španski arbitar Huan Karlos Garsija iz Španije zajedno sa Eminom Mogulkočom iz Turske i Maksimom Buberom iz Francuske.

U prvom delu sezone, Partizan je uspeo da slavi nad Zelenima posle produžetaka i ogromne drame, kada je nadoknađen veliki rezultatski zaostatak u poslednjoj četvrtini. Ovoga puta će to biti daleko teže bez Pantera.

I sami bukmejkeri dodatno su smanjili šanse Partizana na gostovanju protiv Panatinaikosa koji ove sezone za razliku od prošle igra zaista dobro pod palicom čuvenog Ergina Atamana, koji svojim ponašanjem dodatno daje motivaciju Zelenima.

Tako je kvota na Panatinaikos za ovaj meč svega 1,30, što znači da će Zeleni imati oko 77% šanse za pobedu protiv Partizana. 

Sa druge strane, kvota na crno-bele je poprilično visokih 3,65 i to znači samo 23% šanse da tim Željka Obradovića može do novog trijumfa u Evroligi.

Ipak, sve to može da se promeni kada se igrači sutra budu pojavili na parketu, a nema sumnje da će preokret nad Makabijem pozitivno psihološki uticati na ekipu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Izvučena sedmica na lotou, 5 miliona evra: Pančevci o srećnom sugrađaninu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA