≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan s Megom u čast Milojevića: Crno-beli apsolutni favorit, ali ne zaboravljaju prvi poraz od "klinaca"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvote kažu da nema šanse za poraz

  • 0
KK Partizan - KK Mega Foto: ABA League/ j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana u okviru 17. kola ABA lige igraju protiv Mege (19.00) na svom terenu u utakmici koja će biti odigrana u čast Dejana Milojevića, koji je nedavno preminuo, a koji je bio veliki deo oba kluba. Jednog kao igrač, a drugog kao trener.

Crno-beli su odlučili da za ovu utakmicu obezebede i besplatan ulaz za sve navijače i simpatizere koji žele da dođu na ovaj meč koji će biti obeležen u znaku Dejana Milojevića, koji je nedavno preminuo u 46. godini u Solt Lejk Sitiju.

Ekipe Partizana i Mege su već igrale jedan duel ove sezone u ligi, a jedan u Superkupu. U prvom duelu, u tom Superkupu, Mega se dobro držala, ali je na kraju nekako Partizan došao do pobede, dok je u ligi situacija bila drugačija.

Mega je Hali sportova dočekala crno-bele, a slavila je u velikoj drami, kada je autokoš postigao Uroš Trifunović posle prodora Nikole Topića.

Sada je situacija malo drugačija, nema više Nikole Topića, a Partizan je pred svojim navijačima veliki favorit.

Naime, kvota na "keca" iznosi 1.07, što predstavlja 93 odsto šanse za pobedu. Sa druge strane, kvota na Megu iznosi ogromnih osam (8.00).

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA