Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su kvote za meč Đokovića protiv Frica na AO: Amerikanac sa minimalnim šansama, ako pitate bukmejkere

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadamo se novoj Novakovoj pobedi

  • 0
Novak Đoković, Australijan open Foto: Tanjug / AP

Nisu nas Australijanci baš oduševili terminom, ali Novak Đoković bez obzira na sve u noći između ponedeljka i utorka od 04.30 časova igra svoj meč četvrtfinala Australijan opena protiv Tejlora Frica iz SAD.

Za sada su se njih dvojica sastajala osam puta i svih osam duela pripalo je Novaku. Jedini meč koji je bio malo dramatičniji bio je baš onaj na Australijan openu 2021. godine, koji je otišao u pet setova, a kada je Đoković imao manju povredu.

Na svim preostalim mečevima je Đoković slavio bez ijednog izgubljenog seta, tako da je to jasan pokazatelj zbog čega je sutra veliki favorit na meču protiv trenutno 12. tenisera na ATP listi.

Fric je na putu do četvrtfinala savladao Stefanosa Cicipasa, Fabijana Marošana, Uga Gastona i Fakunda Dijaza-Akostu, dok je Novak rušio Adrijana Manarina, Tomasa Martina Ečeverija, Alekseja Popirina i Dina Prižmića.

Bukmejkeri nemaju apsolutno nikakvu dilemu ko je favorit na ovom meču, pošto su na pobedu Đokovića postavili minimalnu kvotu od svega 1,10. To znači da Srbin ima 90% šanse da ostvari pobedu.

Sa druge strane, kvota na Tejlora Frica varira i iznosi između 6,50 i 8,00 u zavisnosti od bukmejkera, te njegova šansa za pobedu iznosi tek oko 10%.

Videćemo da li će Nole uspeti da nas obraduje još jednom pobedom i plasmanom u polufinale Australijan opena, što je naravno nešto što svi priželjkujemo.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Navijači iz Melburna o tome ko je najbolji teniser sveta i zašto

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA