Vreme čitanja: oko 1 min.

Ide Evroliga, u glavi je večiti derbi u ABA ligi: Pojavile se kvote, Zvezda je blagi favorit protiv Partizana

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće interesantno u nedelju uveče

  • 0
KK Partizan, KK Crvena zvezda Foto: Nikola Tomić i Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraće večeras i sutra važne mečeve u Evroligi, inače poslednje pred direktni okršaj i večiti derbi koji ih čeka za vikend, u nedelju u okviru 18. kola regionalne ABA lige.

Zvezda će gostovati Albi, dok će na drugoj strani Partizan dočekati Žalgiris. Oba tima su favoriti da slave pred novi okršaj u "Štark Areni".

Poslednji put su se dva tima sastala 4. januara u Evroligi, kada je Zvezda odnela prilično ubedljivu pobedu. Tada je tim Janisa Sferopulosa uspeo da slavi sa 88:72.

Ipak, prva dva meča ove sezone između Partizana i Zvezde pripala su crno-belima, pošto je Željkov tim slavio sa 98:87 u ABA ligi, odnosno 88:86 u Evroligi.

Uvek je interesantno videti i šta bukmejkeri i svetske kladionice misle pred novi dvoboj večitih rivala. I deluje da će biti jako zanimljivo još jednom.

Zvezda je prema mišljenju kladionica blagi favorit protiv Partizana sa kvotom 1,60 na pobedu. Sa druge strane, kvota na trijumf crno-belih u "Štark Areni" je 2,20.

Pretvoreno u procente, to znači da ekipa Janisa Sferopulosa ima oko 60% šanse da slavi na ovom meču, dok sa druge strane ekipa Željka Obradovića stoji na verovatnoći od 40%.

Nema sumnje da će biti promena sve do samog početka utakmice, tako da je ovo samo početno stanje stvari. Na raspoloženje će izvesno uticati i ishodi mečeva ove sedmice u Evroligi.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Izvučena sedmica na lotou, 5 miliona evra: Pančevci o srećnom sugrađaninu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA