Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će Srbin biti šampion Akapulka? Ovo su šanse Kecmanovića i Lajovića, jedan od njih je dosta ispred

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski teniseri su se plasirali u drugo kolo Akapulka

  • 1
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug / AP

Srpski teniseri, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović uspešno su prebrodili svoje prve prepreke na ATP turniru u Akapulku. I dok je Miša potom imao mnogo sreće sa protivnikom u borbi za nastavak, sa druge strane Duciju je zapala prava "koska".

Lajovićev naredni protivnik je Kasper Rud iz Norveške, koji je poznat kao odličan šljakaš, dok sa druge strane, pred Kecmanovićem stoji Danijel Altmajer, koji je iznenađujuće eliminisao Aleksandera Zvereva, koji je bio postavljen za prvog nosioca.

To je dovelo i do velikih "tumbanja" kada je reč o šansama tenisera za titulu u Akapulku, pa je tako sada glavni favorit za trofej Stefanos Cicipas na kojeg je postavljena kvota 4,65.

Prati ga Aleks de Minor na kojeg kladionice "veruju" kvotom od tačno 5,00, dok potom slede Holger Rune sa 6,00, dobro poznati Ben Šelton sa 6,50, kao i Kasper Rud sa 6,70. Ispod kvote 10 stoji još samo Džek Drejper kojem bukmejkeri daju pomalo iznenađujućih 7,00.

Kada govorimo o srpskim teniserima, Kecmanović je sada osmi favorit za titulu sa kvotom od tačno 20. Dušan Lajović je već daleko iza i na njega se daje kvota od 70, te se samo Sebastijanu Ofneru daju manje šanse sa kvotom 80.

Videćemo da li će možda doći do iznenađenja, odnosno da li će neko od Srba eventualno ući u završnicu turnira u meksičkom Akapulku i tako napraviti dobru uvertiru za Indijan Vels.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: "Tomba La Bombaa...": Đoković podelio urnebesan snimak sa skijanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    29. februar 2024 | 12:39

    čim Djokovic nije učestovao na ovom turniru verovatno je puno 💪 jak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA