Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdi leži Makabi, ali kladionice nemaju jasnog favorita: Ovo je verovatnoća za trijumf crveno-belih večeras

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće interesantno

  • 2
KK Čačak - KK Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde ove večeri dočekuju ekipu Makabija iz Tel Aviva u utakmici 29. kola Evrolige, a bez ikakve sumnje ovaj duel više će značiti gostima koji se i dalje bore za direktan plasman u Top 8 fazu takmičenja, dok je sa druge strane tim Janisa Sferopulosa ostao gotovo bez matematičkih šansi za prvih deset.

Meč se igra od 19.00 časova u "Štark Areni", a ponovo na terenu neće biti Miloša Teodosića, Nikole Topića i Treja Tompkinsa, koji će odsustvovati zbog povreda.

Crveno-beli su nanizali četiri uzastopna neuspeha u Evroligi, dok je sa druge strane Makabi stigao do dva vezana trijumfa posle kojih se odlepio od Valensije i Partizana na deobi osme pozicije sa Baskonijom. Trenutno su na skoru 15-13.

Teorijski gledano, Ponos Izraela bi mogao i do šestog mesta, koje je trenutno dva trijumfa ispred i na kojem se nalaze Olimpijakos, Fenerbahče i Virtus iz Bolonje, ali će morati i delimično da se poklope ostali rezultati.

Samim tim, njima je ovaj večerašnji duel od posebnog značaja, a mada je Zvezda bila daleko bolja u poslednjih nekoliko godina u međusobnim duelima, kladionice sada nemaju jasnog favorita.

Zvezda je dobila poslednjih šest takmičarskih mečeva sa Makabijem, a kvota da će sedmi put u nizu slaviti iznosi 1,95. Sa druge strane, kvota na Makabi je neznatno veća - 2,00.

U prevodu u procente, šansa za pobedu Zvezde je oko 51%, dok je verovatnoća za pobedu Makabija 49%.

Videćemo kako će se sve to odraziti na terenu pred glasnim navijačima u Areni.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Izvučena sedmica na lotou, 5 miliona evra: Pančevci o srećnom sugrađaninu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA