Vreme čitanja: oko 2 min.

Povezuju ga sa Zvezdom, a koliko će poena dati na meču protiv nje? Plavšić u centru pažnje, evo svih kvota

E. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Interesantan srpski derbi nas očekuje večeras u "Štark Areni"

  • 6
Uroš Plavšić, KK Mega Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Ekipe Crvene zvezde i Mege će zatvoriti ovo 23. kolo regionalne ABA lige utakmicom u "Štark Areni" od 20.00 časova. Crveno-beli su gotovo obezbedili prvo mesto na tabeli pred plej-of, a tamo ćemo izvesno gledati i ružičasti tim koji je u seriji od četiri uzastopne pobede u ovom momentu.

Samim tim, i jedna i druga ekipa može večeras da će potpuno rasterećeno u duel, što može doneti dosta kvalitetnih poteza. Mega dosta dugo nije uspela da savlada Zvezdu, pa će i tu seriju pokušati večeras da prekine.

Biće zanimljivo videti ko će "bljesnuti" ove večeri, a kladionice tradicionalno pred mečeve regionalne ABA lige daju široku ponudu, pa svako može da izabere ono što mu je najdraže. Među čitavom gomilom nalaze se i poeni igrača domaćeg takmičenja.

U centru pažnje u ekipi Mege definitivno će se naći centar Uroš Plavšić, koji se već neko vreme povezuje sa dolaskom u Crvenu zvezdu naredne sezone. Nije ni čudo zbog čega. On ove sezone u proseku beleži 16 poena uz 7,4 skokova, a kladionice danas nude nešto nižu granicu na jednog od najboljih igrača Ružičastih.

Naime, ako ćete da igrate na srednju granicu, ona iznosi 14,5 poena i kvota je 1,90 na manje poena, odnosno 1,80 na više. Postoje i granice 12,5 (manje - 2,35, više - 1,53) i 16,5 poena (manje - 1,55, više - 2,30).

Stefan Miljenović Foto: ABA liga - KK Mega - Dragana Stjepanović

Od igrača iz Mege koji u poslednje vreme sve prijatnije iznenađuju imamo i Stefana Miljenovića. Granica na njega je postavljena na 11,5 poena (manje - 1,85, više - 1,85), dok su manja i veća granica 9,5 i 13,5 poena. Na Nikolu Đurišića je srednja granica postavljena na 14,5 poena, dok je na Andriju Jelavića ona stavljena na 9,5 poena, a na Omerdžana Iljasoglua na 8,5.

Sa druge strane, u timu Zvezde kladionice dosta veruju u Markusa Smarta na kojeg su postavili granicu od 12,5 poena (doduše, malo je manja kvota na igru "manje" - 1,80, nego na igru "više" - 1,90), a tu je i Nemanja Nedović sa granicom 13,5 poena (manje - 1,85, više - 1,85), kao i Luka Mitrović koji samo treba da bude dvocifren je granica na njega 9,5.

Kada je reč o drugim košarkašima crveno-belih, redom su tu još Džoel Bolomboj sa granicom od 8,5 poena, potom Dejan Davidovac sa 7,5 poena, Rokas Giedraitis sa 9,5 poena, te Adam Hanga sa 7,5 poena.

Videćemo ko će uspeti da "nadmaši" granicu i očekivanja ove večeri, a zasigurno se očekuje sjajna košarka.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Izvučena sedmica na lotou, 5 miliona evra: Pančevci o srećnom sugrađaninu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    25. mart 2024 | 17:17

    Za Tobija i Gilespija dečko izmislio košarku

  • Pst

    25. mart 2024 | 17:22

    Niko ko je rodjen u Cacku nije napravio neko ime u zvezdi, a u Partizanu svi. Mozda ovom i uspe posto je u Cacku bio samo u prolazu kad se rodio.🤗

  • enky

    25. mart 2024 | 17:37

    Pa niko ga i neće osim zvedane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA