Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda odavno nije bila takav autsajder na nekom meču: Gotovo da joj se daje ni gram šanse protiv Reala

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetski bukmejkeri su postavili kvote za ovaj meč

  • 1
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Crvena zvezda uspela je da prekine niz poraza u Evroligi u prošloj rundi pobedom nad Virtusom na domaćem terenu, ali je već ove sedmice u 32. kolu očekuje možda i najteži meč u celoj sezoni protiv Reala.

Kraljevići dočekuju tim Janisa Sferopulosa u petak od 20.30 časova u legendarnom "Vizinik Centru", a već su obezbedili prvo mesto na tabeli.

Sa druge strane, Crvena zvezda je ostala i bez matematičkih šansi da se nađe u plej-inu sa 11 pobeda i 20 poraza, tako da će u meč ući rasterećeno. Nije nevažno na kom mestu će crveno-beli završiti, jer samo prvih 14 timova na tabeli dobijaju deo novčanog kolača Evrolige. Trenutno Žalgiris beži dve pobede ispred na tom 14. mestu.

Bilo kako bilo, bukmejkeri gotovo da ne veruju uopšte u čudo Crvene zvezde na gostovanju protiv Real Madrida. Zapravo se može reći da crveno-beli odavno prema kvotama nisu bili negde veći autsajderi kao što će to biti u petak u Madridu.

Svetske kladionice su na početku bile postavile kvotu od samo 1,02 na trijumf Reala, što je čak 98% verovatnoće za pobedu, naspram kvote od 8,50 koliko je nuđeno na Zvezdu sa 2% šanse.

Međutim, bukmejkeri su malo nivelisali kvote, pa se one sada kreću od 1,05 do 1,11 na pobedu Reala i od 7,25 do 7,60 na trijumf Zvezde u petak.

Sve u svemu, Zvezdi neće biti nimalo lako, a posebno zbog činjenice da je u ponedeljak doživela i iznenađujući poraz od Mege na domaćem terenu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Izvučena sedmica na lotou, 5 miliona evra: Pančevci o srećnom sugrađaninu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    27. mart 2024 | 16:52

    Nazalost nas navijaca Zvezde ova kvota je realna. Zvezda nema nikakvih sansi protiv Reala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA