Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković jeste prvi favorit u Torinu, ali kladionice kažu da mu ovaj teniser može uzeti titulu, a nije Alkaraz!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon ovog turnira, Novak će u ovoj godini uzeti još učešće na Dejvis kupu

  • 1
Novak Đoković Printskrin: Youtube/DjokerNole Media

Novak Đoković je uspeo da trijumfuje u prvom meču grupe na završnom Mastersu u Torinu i kladionice su sigurne da će on u smeru titule i nastaviti, ali da će morati da se čuva jednog tenisera koji bi mogao možda u finalu da ga liši tog trofeja.

Naime, kvota na Novaka trenutno je 2.20 da osvaja ovaj bitni turnir, a zanimljivo je da Karlos Alkaraz nije drugi favorit na ovom takmičenju.

Španac je treći u liniji sa kvotom 5.20, dok se između prvog i drugog tenisera sveta nalazi Janik Siner, domaći igrač sa dobrom formom, pa su svetski bukmejkeri stavili 4.50 na njegov konačni trijumf.

Među četiri glavna favorita je i Danil Medvedev (7.5), dok se ostalim učesnicima daju dosta manje šanse da se okite novom titulom.

Najmanje šanse se daju Stefanosu Cicipasu od osam prisutnih, ali i Holgeru Runeu koji je pretrpeo uvodni poraz baš od Đokovića.

Nakon ovog turnira, Novak će u ovoj godini uzeti još učešće na Dejvis kupu gde će sa Srbijom krenuti od četvrtfinala protiv Velike Britanije.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    13. novembar 2023 | 12:15

    Zanimljivo kako svaki put isto pisete ,pa nista se ne desi,hahaha,IdeemoooNoleee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA