Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija može da bude prva u grupi ako dobije Bugare: Evo šansi da se to dogodi, treba nam i pomoć Crne Gore

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da je za takav ishod neophodno da slavimo protiv Bugara i da Crnogorci sruše Mađare

  • 9
Srbija Bugarska Leskovac trening Srbija Foto: Mileta Mirčetić

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 15.00 časova igra protiv Bugarske u Leskovcu na stadionu "Dubočice" presudni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Bugarske. Za to će nam biti dovoljan i bod iz ovog meča.

Ali iako je to naravno primarni cilj, svi u našoj selekciji zasigurno iz prikrajka oka pratiće meč Mađarske i Crne Gore u Budimpešti, gde bi komšije sa jugozapadne strane mogle da nam pomognu u nastojanju da završimo na prvom mestu na tabeli.

A to bi značilo da bismo bili žrebani iz prvog šešira, a samim tim i dobili nešto lakše rivale u grupnoj fazi Evropskog prvenstva naredne godine...

Za takav ishod, biće neophodno da Srbija savlada Bugarsku i da Crna Gora dobije Mađarsku u Budimpešti. Svaki drugi ishod znači da Orlovi nemaju šanse da budu prvi na kraju takmičenja, zbog činjenice da imamo gori međusobni skor sa Mađarima.

Trenutno je stanje na tabeli takvo da Mađarska ima 15 bodova, a Srbija je na 13. Jasno je da Mađarima i bod "radi" posao u duelu sa Crnogorcima.

Srbija Bugarska Leskovac trening Srbija Foto: Mileta Mirčetić

Kvota da će Srbija slaviti nad Bugarima iznosi 1,20 i nema sumnje da će Orlovi biti veliki favoriti za trijumf. Sa druge strane, pobeda Crnogoraca se mnogo više kotira, a dobra stvar je što i oni imaju za šta da se bore.

Trijumf Crne Gore procenjen je kvotom 4,33. To automatski znači da je konačni koeficijent dobijen kao proizvod prethodna dva, odnosno da kvota da će Srbija biti prva u grupi iznosi - 5,20!

Procentualno gledano, šansa da se to desi iznosi 19,2%, što i nije tako malo... Videćemo samo da li će i malo sportske sreće pogledati Piksijeve Orlove, ako sutra budu pre svega slavili u Leskovcu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: "Nadam se da će doći Vučić, verujem da će biti vatreni navijač Srbije": Piksi priželjkuje posetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Greh

    18. novembar 2023 | 18:07

    Vece su sanse da ispadnemo nego da budemo prvi

  • Vidoje sa Golije

    18. novembar 2023 | 18:57

    Koje prvo mesto,gledajte da uzmete bod Bugarima,da slučajno ne ispadnete?!🤐

  • Lep

    18. novembar 2023 | 18:06

    Srbija moze i da ispadne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA