Vreme čitanja: oko 1 min.

Šanse da Partizan i Zvezda prođu u Top 8 Evrolige su drastično opale: Evo koje kvote sada nude bukmejkeri

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle niza slabijih rezultata, reagovale su i kladionice

  • 1
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Aba liga Foto: Mileta Mirčetić

Partizan je na 4-6, a Zvezda na 3-7. Oba večita rivala su u donjem delu tabele u Evroligi i mada je još početak sezone, nisu dobro počela u borbi za plasman barem u plej-in ovog takmičenja.

Na svu sreću, liga je ove godine jako ujednačena, pa tako Partizanu ovo mesto beži samo jednu pobedu ispred, pošto Makabi na 10. mestu ima 5-5, dok je Zvezda u manjku od dva trijumfa.

Štaviše, šestoplasirani Monako koji ima direktno mesto u četvrtfinalu, odnosno u Top 8 fazi nalazi se na skoru 6-4 što dovoljno govori da su preokreti i te kako mogući, posebno ako se veže niz dobrih rezultata.

Ali kladionice su reagovale na slabije partije večitih i oborile im šanse da se nađu u Top 8 fazi, a potom i na eventualnom Fajnal foru. Pred sam početak, te kvote su se kretale oko brojki 2,00 za Partizan i 2,10 na Crvenu zvezdu, a sada su porasle.

Tako je trenutna kvota da će Partizan završiti među osam najboljih, odnosno u Top 8 fazi porasla na 2,30, dok je šansa da se crno-beli domognu Fajnal fora porasla na 7,00. 

Sa druge strane, šanse Crvene zvezde prema bukmejkerima opale su na 2,70 za Top 8 fazu i na 7,50 za eventualni plasman na Fajnal for u Berlinu.

Kvota da će crveno-beli osvojiti takmičenje na kraju sezone iznosi 27,0, dok je na Partizan nešto niža i iznosi 25,0.

Ubedljivi favorit je i dalje Real Madrid koji je bez poraza sa kvotom 3,50, a prate ga Barselona i Monako sa kvotama 10. Panatinaikos, Olimpijakos i Fenerbahče su takođe blizu sa kvotama 12 za osvajanje trofeja.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Anđušić pred meč sa Efesom: "Idemo u Istanbul da pobedimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    29. novembar 2023 | 17:07

    Samo da budemo kompletni da se vrati Panter trifa i Aleksa da vezemo 4-5 utakmice pobedom i menjace kvote za ulazak u top8

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA