Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan vezao dve pobede, ali bukmejkeri i dalje veruju da je veća šansa da crno-beli ne odu u Top 8 Evrolige

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videćemo da li će ih Željkova četa razuveriti

  • 4
Alen Smailagić, Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana konačno su uspeli da povežu dve pobede ove sezone u Evroligi, pošto su nakon Panatinaikosa prošle nedelje posle produžetka i ove sedmice uspeli da slave posle 45 minuta košarke u duelu sa Monakom u "Štark Areni" (89:85) i da tako dođu do skora 6-6 pred okršaj sa Olimpijom Milano u četvrtak.

I u tom meču će crno-beli biti favoriti za pobedu, ali je interesantno da uprkos vezane dve pobede i postepenom "penjanju" na tabeli Evrolige, bukmejkeri i dalje ne veruju u to da će se Partizan na kraju naći u Top 8 fazi takmičenja. 

Podsetimo, Partizan je u ovo vreme prošle godine bio na skoru 4-9, posle čega je usledila neverovatna serija Željkovog tima, koja je rezultirala tim da se crno-beli domognu plej-ofa i okršaja sa Real Madridom sa sedme pozicije. Imali su Željkovi puleni istorijsku šansu da odu i na Fajnal for, ali je Kraljevski klub nadoknadio 0:2 i prošao dalje.

Presek stanja trenutno govori da svi navijači Partizana koji veruju u odlazak u Top 8 mogu jako dobro i da zarade, ako njihov voljeni tim uspe tamo da se nađe.

Naime, kvota na prolazak Partizana u četvrtfinale Evrolige iznosi 2,30 (donedavno je bila oko 2,70 pre pobedničke serije), što znači da je trenutna šansa za uspeh oko 43,5%.

Tačnije bukmejkeri veruju da postoji verovatnoća od 56,5% da crno-beli neće otići među četvrtfinaliste.

Večiti rival, Crvena zvezda nalazi se u još većoj nemilosti kladionica, pošto je kvota da će se crveno-beli naći u Top 8 fazi trenutno 3,00, odnosno šansa za to je oko 30%. 

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Pogledajte zagrevanje Okoba pred Partizan: Košarkaš Monaka primenjuje recept "A la Novak Đoković"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    6. decembar 2023 | 14:38

    Bukmejkeri😂😂😂😂😂😂😂oni znaju😂😂😂😂😂😂da nisu baba vange mozda🤔🤔🤔😂😂😂😂

  • kum enver

    6. decembar 2023 | 16:13

    jesu li ovo vesti iz tirane..onda nam je sve jasno

  • Луцијано

    6. decembar 2023 | 14:46

    Nema top 8 nego plei in prvih deser 7 8 9 10 razigravaju .evroliga jaka kao zemlja prosle sezone sa 17 pobeda bio je 6 sto znaci sve pobede kod kuce .partizan je izgubio od barse sto znaci da negde mora brejk da napravi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA