Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakve su šanse da će Đoković uzeti Australijan open posle egzibicije sa Alkarazom? Evo šta kažu verovatnoće

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin je danas odigrao pripremni meč u Rijadu

  • 3
Novak Đoković Foto: Wang Haizhou / Xinhua News / Profimedia

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković odigrao je danas svoj prvi meč posle zimske pauze protiv Karlitosa Alkaraza na egzibiciji u Rijadu u Saudijskoj Arabiji. Gledali smo zaista jako zabavan tenis i dosta uzbuđenja, a ovo je moglo da posluži i kao dobra provera za pred Australijan open koji je za samo dve i po sedmice.

Ipak, Alkaraz je slavio posle preokreta u tri seta.

Jasno je kao dan da je Novak veliki favorit za trofej na predstojećem prvom Grend slemu u sezoni, a kladionice su reagovale posle meča sa Špancem u Rijadu i malo su "podigle" kvote na našeg tenisera.

Prošlog puta je kvota na pobedu Đokovića na turniru u Melburnu iznosila svega 1,95, dok je sada ona podignuta na 2,00, što je i dalje skoro 50% verovatnoće (tačnije 47%) da će se okititi titulom.

Drugi favorit za pobedu naravno je i dalje Karlos Alkaraz sa kvotom od 3,75 (oko 21% šanse za pehar), a odmah iza ga prate Janik Siner na kojeg je postavljena kvota od 6,50 (oko 14% verovatnoće) i Danil Medvedev sa 8,00 (oko 11% šanse).

Već dosta iza se nalazi Rafael Nadal koji bi mogao da napravi senzacionalan povratak sa kvotom 17,0 (3%), a Stefanos Cicipas je šesti favorit sa kvotom 20,0 (2%).

Sedmi favorit je Aleksander Zverev sa kvotom 22,0, dok nakon toga idu Holger Rune i Ben Šelton sa po 25,0 i Kasper Rud na kojeg je postavljena kvota 33,0.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Nole trenira kao Roki za Australijan open

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gedza gegula

    28. decembar 2023 | 07:49

    Sta kaze verovatnoca da nemozes da verunes sta novak moze sto svi oni nemogu geza je to ziv bio novace zrcis dobrotom zato si pobednik nek crmnu dusmani

  • Bisa

    28. decembar 2023 | 19:41

    Nole, neprikosnoveni KRALJ AO..A I OSTALIH MASTERSA I GS....nije došao da se smeška zlikovcima..nego OSVETA JE PRAVDA.. 2022. se ne oprašta...ali je tada kao najveći dobrotvor spasio one mučenike koje su držali zatvorene u hotelu kao robijase..mislim da mu ti ljudi koje je oslobodio i razotkrio prljave igre demonske vlasti ..sada mu ljube stope i mole se GOSPODU za Noletovo zdravlje.Nole je najbolji covek na planeti koji je ustao protiv antihrista i poslao ih u AD.TO MU NE MOGU OPROSTITI..ALI PAMETAN JE I ZNA DA SU DUSMANI SVUDA OKI NJEGA .

  • gleko

    29. decembar 2023 | 04:05

    Sećam se kad je Srđan govorio kako ne znaju sta su sad uradili, kako ce tek sad da osvaja i osvaja i vrati im desetostruko, ali ne nečim lošim, već kroz sport, kroz reket...i čovek je bio u pravu, iako mi ga je u tom trenutku bilo žao, jer u tom trenutku to su za mene bile reči jednog ogorcenog oca jedne legende, koju su kao lopova strpali u zatvor. Ali evo, ispostavilo se da je svaka reč bila tacna. Duboko poštovanje Srđanu. I našem Noletu. Dabogda osvajao još na desetine grend slemova, da mu poželim da obara i druge rekorde u tenisu nema smisla, jer ne znam da li je i ostavio nesto neoboreno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA