≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mogu li Delfini lako da potope Mađare i odu u polufinale Evropskog prvenstva? Bukmejkeri kažu da je to moguće!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije daleko to polufinale...

  • 2
Vaterpolo Srbija Malta Evropsko prvenstvo u vaterpolu Zagreb Foto: Tanjug/HINA/Daniel Kasap

Vaterpolo reprezentacija Srbije je uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva u vaterpolu, gde će im rival biti selekcija Mađarske, stari znanac, stari rival, koji je takođe kao i naš tim prošao kroz smenu generacija, zbog čega se nalazi i u potčinjenom položaju pred ovaj meč.

Srbiju je malo ko video pred ovaj turnir kao favorita za neko odličje, međutim, Delfini su strpljivo gradili svoj put do ovog četvrtfinala, gde imaju i veoma izgledne šanse i za plasman u polufinale istog, pošto, važe za favorita pred ovaj duel.

Naime, ukoliko je verovati bukmejkerima, reprezentacija Srbije je dosta veliki favorit pred duel sa Mađarima, pošto je kvota na "dvojku" tek 1.60, što jasno i predstavlja koliko su u ovom momentu "bolji" naši vaterpolisti.

Sa druge strane, kvota na Mađarsku iznosi ogromnih 3.10, čime su i bukmejkeri pokazali da su skoro pa otpisali ovu reprezentaciju pred duel.

Meč između Srbije i Mađarske na programu je od 15 časova uz direktan prenos na prvom kanalu RTS-a, kao i na prvom kanalu Sport kluba.

Takođe, meč možete pratiti i putem Telegraf sporta.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA