Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je za novi večiti derbi! Istorija kaže Partizan, ali bukmejkeri kažu da je Zvezda sada bolja!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve staje u ovaj gejm

  • 1
Beograd esport Partizan i Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović, Twitter/@esportspartizan/@czvesports

Prethodnog vikenda je startovala nova sezona EBL lige, a već je vreme i za meč koji su svi čekali. Svoje miševe i tastature će ukrstiti LoL ekipe Crvene zvezde i Partizana s početkom od 21 sata!

Istorija je jedno i ona kaže da je sve na strani Partizana, crno-beli su odigrali tri prethodna splita u EBL ligi, osvojili su jedan pehar, dok su u šest međusobnih susreta slavili čak pet puta protiv Zvezde.

Ipak, čini se kao da je situacija ove sezone nešto drugačija.

Partizan je izuzetno loše startovao, upisali su tri poraza iz isto toliko mečeva, dok je Zvezda na skoru 2:1, dok i objektivno, crveno-beli su za ovaj split uložili dosta više u svoj tim, doveli su čak četiri bugarska igrača, dok se Partizan oslonio na petoricu Srba.

Zbog svega, kladionice su odredile svog favorita, a on je - ekipa Zvezde.

Naime, Zvezda koja je "gost" u ovom meču na sebi ima titulu favorita i kvota na "dvojku" iznosi mizernih 1.28. Opet, Partizan kao neko ko ima dosta teži zadatak nosi "kvotu" od 3.30.

Meč je na programu od 21 sata.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .sssa

    8. februar 2024 | 17:33

    Nažalost veciti derbi više ne postoji,to je samo farsa.navijaci Partizana i Crvene Zvezde se tuku na utakmicama njihovih omiljenih klubova.to više nije sport, i prestiž dva kluba.podledajte samo grafite po Beogradu, i bice vam sve jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA