Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko su glavne uzdanice u Zvezdi i Partizanu pred finale? Od ove dvojice sve zavisi u Kupu Radivoja Koraća!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće zanimljivo

  • 1
Kevin Panter, Nemanja Nedović Foto: Marko Jovanović

Sve je spremno za finale Kupa Radivoja Koraća gde će snage odmeriti Zvezda i Partizan, a uveliko navijači i pristižu u Niš, gde se i igra ovo takmičenje. Crveno-beli brane trofej osvojen prošle godine, dok crno-beli žele da se osvete za poraz u prošlogodišnjem finalu.

Kup je sam po sebi posebno takmičenje, a specijalno je i takmičenje zbog ograničenja stranaca, što znači da se više ističu domaći košarkaši.

To je uticalo i na obe ekipe koje su morale da ostave svoje uzdanice van protokola, te se postavlja pitanje - ko će biti udarna igla u ova dva tima.

Ako je verovati kladionicama i njihovim kvotama, odnosno granicama, najveća uzdanica u redovima Partizana je Kevin Panter, na koga je postavljena i najveća granica. Naime, ako se odlučite za ovog košarkaša, možete i da birate koju granicu ćete igrati, a najveća je postavljena na 15.5, što samo znači da se očekuje mnogo.

Plus kod Pantera na granici od 15.5 iznosi 2.35, ako se odlučite da probate sa granicom od 13.5, oonda kvota na plus ide na 1.85, dok je najmanja granica 11.5 stavljena na 1.55.

Kod Zvezde ta titula od koga se "najviše" očekuje ide Nemanji Nedoviću, koji ima praktično identične kvote i identične granice.

Zvezda, Partizan, igrači Foto: Superbet

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Jaramaz o plasmanu u finale Kupa Radivoja Koraća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    17. februar 2024 | 17:29

    Jedni i drugi su u losoj formi. Ko bude imao vise zelje, to ce pokazati skok u napadu i odbrani taj ce pobediti. Partizan sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA