Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je sledeći trener Liverpula? Eksperti tvrde da je on naslednik Klopa, pominje se i čovek sa ovih prostora

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije poznato kada će se aktivno krenuti u potragu za novim trenerom Liverpula, ali bi u slučaju da "skauzeri" ostanu duboko u trci za šampionsku titulu ova odluka bila ostavljena kraj sezone

  • 0
Jurgen Klopp Foto: Tanjug/AP

Otkad je obelodanjena informacija da Jurgen Klop na kraju sezone odlazi, počela je diskusija o tome ko bi mogao da ga nasledi na klupi Liverpula. Svetski bukmejkeri su odmah "izbacili" i kvote za tu primopredaju, te su jednog kandidata posebno istakli u lovu na novi posao.

Radi se o Ćabiju Alonsu, Špancu koji trenutno sjajno vodi Bajer Leverkuzen i ukoliko nastavi u ovom pravcu, smeši mu se titula Bundeslige.

Ovaj bivši veznjak "furije" i upravo Liverpula nalazi se na samo 1.70 kvoti da bi mogao da se preseli iz Nemačke u Španiju. Njega su i navijači već počeli da dozivaju, a brzo se probiju u trenerskom svetu baš ovom sezonom gde bi mogao da okonča totalnu dominaciju Bajerna u domaćem prvenstvu.

Još dva imena su ozbiljno uključena u diskusiju, a radi se Robertu De Zerbiju i Rubenu Amorimu.

Šefovi struke u Brajtonu i Sportingu takođe proizvode odlične rezultate u svojim klubovima, ali im se daju dosta manje šanse za preuzimanje engleskog velikana (kvote 11.00 i 15.00).

Neki su ostavili i prazan prostor za Pepa Lajndersa, trenutno asistenta Liverpula, da preuzme glavno korilo (kvota 17), a u tom nešto užem krugu je i Julian Nagelsman (kvota 21).

Ono što je interesantno jeste da su dve kladionice dale i procenu da bi Edin Terzić mogao da dođe u slavni klub. Ovaj stručnjak rodom sa Balkana je trenutno na klupi Borusije iz Dortmunda, pa se za isti put kojim je prošao Klop daje 41 kvota.

Nije poznato kada će se aktivno krenuti u potragu za novim trenerom Liverpula, ali bi u slučaju da "skauzeri" ostanu duboko u trci za šampionsku titulu ova odluka bila ostavljena kraj sezone.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA