≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Može li ko da otme titulu Alkarazu u Riju: Eksperti tvrde da srpski teniser ima dobre šanse, a nije Đoković!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alkaraza posle 22 časova po srpskom vremenu očekuje posao protiv domaćeg tenisera, Tijaga Monteira

  • 2
Aleksander Zverev, Karlos Alkaraz Foto: AP/Tanjug

Dok Novak Đoković odmara, Karlos Alkaraz pokušava da se dokopa titule u Južnoj Americi, pa je posle neuspeha u Buenos Ajresu doputovao u Rio de Žaneiro gde je veliki favorit da osvoji turnir iz serije 500.

Svetske kladionice sa kvotom 1.75 smatraju da je mala šansa da Karlitos ne osvoji ovo takmičenje, ali je usled njegove klimave forme došlo ipak do blagog opreza, iako tamo nema Novaka Đokovića, Danila Medvedeva, Janika Sinera...

Alkaraza posle 22 časova po srpskom vremenu očekuje posao protiv domaćeg tenisera, Tijaga Monteira, a pobedom bi ušao u osminu finala takmičenja.

U toj fazi takmičenja se već nalazi naš Laslo Đere koji je vrhunski obavio svoj deo posla u prvom kolu i u laka dva seta savladao Španca Zapatu Miraljesa. Interesantno je da je baš Laci treći u liniji favorita na turniru u Riju koji je, uzgred, jednom već osvojio u karijeri.

Slika, po svetskim bukmejkerima, kako srpski igrač podiže trofej u Brazilu vredela bi 13 kvotu, a između Đerea i Alkaraza se nalazi samo Kameron Nori koji sa 7.5 koeficijentom ima dosta dobre šanse da ode do samog trofeja.

Iz zapećka, ovde bi mogao dobar rezultat da napravi i Dušan Lajović koji nije među prvih 15 favorita, a kvota na njega je 51.

Duci će u prvom kolu igrati protiv Daniela Elahija Galana, a ukoliko bi uspešno obavio taj zadatak, videli bismo srpski derbi usred Rija, jer bi Lajović zakazao derbi baš sa Đereom.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    20. februar 2024 | 14:22

    Sve sem grend slemova nije puno bitno

  • Vaki

    20. februar 2024 | 17:34

    Super. E sad, da li znaš koliko se igrača promenilo u Open eri (ne moramo dalje od toga), a koliko ih je osvojilo GS bar jednom? Istraži slobodno, iznenadićeš se koliko je mali broj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA