≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predaja Karlosa Alkaraza i luda sudbina: Srpski teniser postao drugi favorit za titulu Rio de Žaneira!

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li može do veoma bitnog trofeja?

  • 0
Karlos Alkaraz Foto: Tanjug / AP

Nesrećni splet okolnosti naterao je Karlosa Alkaraza da posle desetak minuta preda meč zbog povrede već u prvom kolu Rio de Žaneira. Iako je svet u blagom šoku zbog ovog brzog izlaza sa turnira, sudbina je možda otvorila put za titulu jednom srpskom teniseru - Laslu Đereu.

Đere i Alkaraz su se nalazili u istom delu žreba i put kroz gornji deo kostura bi ih spojio u polufinalu. Ovom ranom eliminacijom Španca, Laci je postao najveći favorit u svom rukavcu da prođe do finala.

Štaviše, Laslo je sada po mišljenju svetskih kladionica kotiran kao drugi u liniji za samu titulu, odmah nakon Kamerona Norija iz Velike Britanije.

Britanac je drugi nosilac turnira, izbacio je lako Deliena iz Bolivije, a sada u drugoj rundi ima posla protiv Čileanca Bariosa Vere. Da on podigne pehar na ovom vrednom turniru iz serije 500, bukmejkeri su dali kvotu 4.

Odmah nakon njega, po trenutnim projekcijama se nalazi Đere koji stoji na koeficijentu 6.5, a ispod kvote 10 se su još dva Argentinca, Francisko Serundolo i Sebastijan Baez.

Lepo je ono što piše na papiru, ali potrebno je to primeniti i u stvarnosti, a već u drugoj rundi videćemo srpski okršaj između Lasla i Dušana Lajovića.

Projektovano, put Đerea do titule bi bio - Lajović (drugo kolo), Serundolo (četvrtfinale), Baez (polufinale) i Nori (finale). Ipak, videli smo šta se desilo Alkarazu, pa bi sve trebalo gledati malo opreznije i sa rezervom.

Laci je 2019. godine osvojio titulu u Riju, što mu je ujedno i najveći uspeh na turu jer se radi o turniru iz serije 500.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA