Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko osvaja Ligu šampiona? Eksperti vide jedan klub kao ubedljivog favorita, a gledali smo ga u Beogradu

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imali smo prilike da ih gledamo u Beogradu ove sezone

  • 2
Liga šampiona trofej pehar Foto: Tanjug/AP

Situacija se prilično zakuvala u osmini finala Lige šampiona i retko ko se usuđuje da sada već da predikciju ko bi mogao da bude konačni šampion Evrope. Velikanima su forme u ovom mesecu prilično nestabilne, ali svetski bukmejkeri imaju jedan klub kojeg su istakli po svim kvotama.

Naravno, radi se o Mančester sitiju koji je po kladionicama trenutno vodeći sa kvotom 2.88. Građani su u odličnoj poziciji da već razmišljaju o četvrtfinalu jer su slavili sa 3:1 u Kopenhagenu i u revanšu je potrebno samo da zaključe posao.

Siti je u grupnoj fazi bio sa Crvenom zvezdom koju je savladao oba puta, ali je srpski prvak imao prednost u Mančesteru nakon prvog poluvremena, da bi engleski velikan u drugom delu igre ipak prevagnuo u svoju korist.

Drugi u redu za trofej je Real iz Madrida (5.5). I "kraljevski" klub je rešio gostujući meč u svoju korist savladavši Lajpcig u Nemačkoj sa 1:0.

U društvu svih velikana, Arsenal je taj koji glasi za trećeg favorita sa koeficijentom 7, iako tim iz Londona još uvek nije odigrao prvu utakmicu u kojoj večeras od 21 čas gostuje Portu.

Ispod dvocifrene kvote se nalazi još Bajern Minhen (9.00) koji se pošteno muči u domaćem prvenstvu i mogao bi posle dugo godina da izgubi primat. Eksperti su se na ovakvo kotiranje odlučili i pored činjenie da Bavarci imaju minus iz prvog meča protiv Lacija (1:0), ali se verovatno drže zamisli da bi aktuelni šampion Bundeslige mogao da se probudi u svakom momentu.

Značajnije šanse za evropski tron se daju još Interu (11.00) i Pari Sen Žermenu (13.00), dok se u Barselonu već mnogo manje veruje, jer su Katalonci na kvoti 21.

Ostali, ako se pogledaju prognoze kladonica, nemaju prevelike šanse u ovom momentu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RPD

    21. februar 2024 | 14:58

    Arsenal tamo gde pripada,kako mi je drago COYG 🤩🤗

  • 3

    21. februar 2024 | 14:10

    Pa normalno da se zna unapred ko osvaja LŠ,zvezda sa terzićem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA