Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić na putu ka novom NBA prstenu: Srbinu odlično ide, drugi je favorit za titulu, a evo ko je ispred Denvera

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reklo bi se da mu ide dosta dobro u ovoj trci

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Završio se NBA Ol-star vikend, sve je gotovo, što znači samo da se vraćaju na program regularne utakmice i ligaški deo, pre nego što usledi ono što najbitnije - a to je plejof NBA lige, gde na neki način sve ono od ranije i pada u vodu.

Naravno, publika u Srbiji gleda ka Nikoli Jokiću i od njega očekuju mnogo, očekuju da Somborac dođe do još jednog prstena, čime bi zakoračio i korak više ka istoriji i zvanju najboljeg ikada, ako je to i moguće pored svih ostalih koji pretenduju za to zvanje.

Međutim, to nije ni toliko bitno, koliko činjenica da je Nikola Jokić trenutno najbolji košarkaš NBA lige, što je samo dokazao osvajanjem i prstena, ali i MVP-ja finala.

Ali, čini se kao da će ove sezone imati i dosta teži zadatak da dođe ponovo do tog dostignuća.

Prošlo je više od pola ligaškog dela, a kladionice su već odabrale svoje favorite i one koji će "najverovatnije" doći do šampionskog prstena. Kao prvi favorit trenutno se ističe ekipa Boston Seltiksa, na koju trenutna kvota iznosi 3.50.

Prvi pratilac za njom je i Denver, koji na sebi ima kvotu od 5.25, dok ih u stopu prate Los Anđeles Klipersi sa 6.50, a onda i Milvoki Baksi sa 7.00. Nakon toga slede Finiks Sansi (15.00), pa Minesota, Njujork i Oklahoma sa po 20...

Kao što se može videti, trka je izuzetno velika, a, naš Nikola je na dobrom putu.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Telegraf na Ol staru: Jokić polio Dončića, a onda se "otela" sočna psovka Slovenca na srpskom...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    21. februar 2024 | 19:12

    Voleo bih da osvoji sto da ne,nas je ali tom timu fali jedan iskusan star da odbrane titulu.Mnogo je dobrih timova cak i previse. Jokic ako bude uzeo jos 20ak suta vise u playoff-u a manje da dodaje onom Poteru i svaki put kada je sam da sutira ima mozdaaaa neke sanse ovako ispadaju u finalu konferencije cak i pre mozda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA