Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj turnir Đoković nikada nije osvojio, ali drugi Srbin ima priliku: Šta kažu eksperti, može li Kecmanović?

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kecmanović, ukoliko bi prošao Drejpera, sudario bi se sa boljim iz duela De Minaur - Cicipas

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: Tanjug / AP

Novak Đoković je samo jednom u karijeri igrao turnir u Akapulku, i to sada već pre sedam godina, ali nije uspeo da ode do titule. Sada, Miomir Kecmanović stoji na tri koraka od tog trofeja, iako svetski bukmejkeri baš ne veruju u njegov konačni trijumf.

Miša je odlično startovao, a onda je u drugom kolu dobio lakši zadatak nego što je očekivao - umesto Aleksandra Zvereva mu je naišao Danijel Altmajer koji je slavio u nemačkom derbiju, a nakon toga je položio oružje pred srpskim teniserom.

U petak nakon ponoći, Kecmanović će igrati protiv Džeka Drejpera za prolaz u polufinale, ali je na kladionicama, od osam preostalih učesnika, sa kvotom 21 tek na pretposlednjem mestu na listi favorita.

Ispod njega je samo Dominik Kepfer iz Nemačke. Da li je to zbog uverenja da je Miomir najkvalitetniji kada se igra na tvrdoj podlozi ili zbog nečeg drugog, to je na svima da prosude. Šljaka je znala da mu "leži", pa je ovo momenat da ponovo bljesne.

Glavni favorit za osvajanje je Holger Rune (kvota 4.33), a zatim odmah iza njega Stefanos Cicipas (4.5), a prilično dobre šanse se daju Aleksu De Minauru, aktuelnom šampionu, sa 5.5 koeficijentom, koliko je i na Kaspera Ruda.

Kecmanović, ukoliko bi prošao Drejpera, sudario bi se sa boljim iz duela De Minaur - Cicipas.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA