Vreme čitanja: oko 1 min.

Bukmejkeri kažu: Partizan ne može da izgubi od Cedevita Olimpije, crno-beli prema kvotama ogroman favorit!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li se slažete s ovim

  • 0
KK Cedevita Olimpija - KK Partizan Foto: aba-liga.com/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Partizana u okviru 21. kola ABA lige na svom terenu igraju protiv Cedevita Olimpije, što može da bude i jedna od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni, jer se crno-beli s njima bore za drugu poziciju u Jadranskom takmičenju.

Crno-beli pred ovaj meč imaju tu "olakšicu" da Cedevita Olimpija igra bez Karla Matkovića, što će ekipi iz Ljubljane biti ogroman hendikep, međutim, treba istaći i to da slovenačka ekipa ima dosta aduta koji bi mogli da ugroze Partizan u "njihovom domu".

Ipak, kladionice su te koje su odlučile da status ogromnog favorita dodele Partizanu, gde su praktično otpisali bilo kakvu šansu da tim iz Slovenije dođe do pobede.

Naime, Partizan je nedavno u Evroligi upisao pobedu protiv Efesa i u sjajnom raspoloženju dočekuju Cedevita Olimpiju, što samo govori i o tome zbog čega su favorit.

Ukoliko se neko odluči da odigra "keca" na ovom meču, kvota na Partizan će biti samo 1.07. S druge strane, ako neko priželjkuje iznenađenje, kvota na Cedevita Olimpiju je ogromnih 8.00.

Podsetimo, meč počinje od 18 časova i 45 minuta.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Odgovor Nikole Jovića na pitanje da li bi došao u Zvezdu: Pomenuo je i Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA