Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je poraz Zvezde od Mege uticao na šanse za osvajanje ABA lige? Evo ko je favorit i šta kvote kažu!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se da nije...

  • 1
KK Crvena zvezda KK Mega Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde su pretrpeli poraz u 24. kolu ABA lige od Mege na svom terenu, gde su "klinci" iz Hale sportova bili bolji sa 89:83, čime su bukirali svoje mesto u plejofu, ali čini se da ipak nisu uspeli da uzdrmaju crveno-bele u borbi za prvo mesto.

Tačnije, Zvezda će po svemu sudeći završiti na prvom mestu na kraju ligaškog dela, s obzirom na to da dva kola pre kraja mora da izgubi oba meča od SC Derbija i Splita, a da Budućnost slavi u oba duela, od kojih je jedan protiv Partizana, kako bi crveno-beli izgubili svoje prvo mesto.

To, kada se pogleda čitava sezona, teško će moći da se dogodi, zbog čega će Zvezda ući u plejof sa prve pozicije i sa prednošću domaćeg terena.

Upravo zbog toga je kladionica Superbet odlučila da ne promeni šanse za osvajača pehara namenjenog šampionu ABA lige. Naime, pred meč sa Megom, kvota na Zvezdu da će podići pehar iznosila je 1.90, dok je sada skočila na 1.95, ali, i dalje su oni prvi favorit.

Odmah iza njih se nalazi Partizan sa 2.10.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA