Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je verovatnoća da će Novak Đoković osvojiti Monte Karlo pred polufinale: Jedan čovek i dalje ispred Srbina

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoće li ih Nole sve "iznenaditi"?

  • 3
Novak Đoković Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Maltene identičnim rezultatom kao u osmini finala, Novak Đoković slavio je i u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu. Ovog puta imao je na papiru teži posao, Aleks De Minor pao je sa 2-0, po setovima 7:5, 6:4, ali je i to bilo sasvim dovoljno da konačno dođe do završnice turnira iz serije 1000 koji je osvajao najmanje puta u odnosu na sve ostale.

Polufinale je zakazano već za danas i tu će se očekivano sastati konačno i sa igračem koji se nalazi među prvih deset, pošto se iz njegovog dela žreba ranije povukao Karlos Alkaraz, dok je Andrej Rubljov eliminisan. Kasper Rud igra vrlo dobro ove godine i Nole će opet morati da pruži za nijansu više ako želi pobedu.

Raduje nas to što je tendencija kladionica da sve više poverenja ukažu Đokoviću nastavljena, pa je verovatnoća da će doći do pehara u Monte Karlu prvi put posle 2015. porasla. Trenutna kvota na njega je 2.50, što je verovatnoća od ravno 40 odsto.

Nije prvi na planeti ipak glavni favorit, pošto je Janik Siner posle teškog meča sa Holgerom Runeom zadržao oreol igrača u najboljoj formi. Kvota da će on osvojiti Masters je 2.25, što je verovatnoća od preko 44 odsto.

Uz Ruda u glavnom žrebu je ostao i Stefanos Cicipas i on će ukrstiti koplja sa Italijanom. Kvote da će Norvežanin ili Grk doći do pehara su identične, po 9.00.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Nole trenirao sa ženom i decom u Monaku: Taru učio kapoeru, Stefan skakao udalj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nata

    13. april 2024 | 09:46

    Realno,Novak je ,,star,,sto se tice sporta..i svaka mu cast na izdrzljivosti!!! Dovoljno je osvojio,a i zaradio za odlazak u penziju.Znam,mi Srbi hocemo nemoguce,a isto tako znam da je sportisti tesko da prizna odlazak sa terena!!! Nas Nole je i u pobedama,ali i u porazima VELIKI,jer ima dusu i srce!!!!

  • Kele

    13. april 2024 | 10:13

    Nole jednostavno ne oseća te godine, svi ga opominju zbog godina pa je on počeo da pravi šale na račun tih. Nole je veoma pametan a njegovo telo je fantastično, on najbolje zna kako se oseća i šta želi u budućnosti od sebe. Idemooo daljeee Noleee 😘

  • Jelena

    13. april 2024 | 10:52

    NOLE PRVI IDEMOOO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA