≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su šanse Novaka Đokovića da osvoji Masters u Rimu: Nećete verovati koga stavljaju odmah uz Srbina

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, niko nije ni blizu

  • 0
Novak Đoković Foto: Marko Jovanović

Kvalifikacije pred početak Mastersa u Rimu započete su u ponedeljak, a dame u glavnom žrebu su već u utorak započele borbu u prvom kolu turnira iz serije 1000. Srbija će imati minimum tri predstavnika u glavnom žrebu, a naravno uvek se najviše očekuje od Novaka Đokovića.

Čak dvanaest puta je prvi teniser sveta igrao u finalu takmičenja u "večnom gradu" i šest puta dolazio do trofeja. Poslednji put je to učinio 2022. Interesantno je i to što nikada nije poražen pre četvrtfinala ovog turnira.

Dodatna informacija koja mu ide u prilog odnosi se na izostanak drugog i trećeg igrača planete Janika Sinera i Karlosa Alkaraza. Obojica muku muče sa povredama, što je Đokoviću ostavilo apsolutnu ulogu favorita.

Svetske kladionice maltene da nikome drugom osim Noletu i ne daju šanse za osvajanje pehara, pa je tako kvota na njega samo 2.00, odnosno daje mu se verovatnoća od 50 odsto!

Niko nije ni blizu Đokoviću, ali je poprilično interesantno koga bukmejkeri vide kao prve naredne pratioce. To su Stefanos Cicipas, koji je nedavno slavio u Monte Karlu, ali i Aleksandar Zverev. Na obojicu se daje kvota 11, iako je jedan osmi, a drugi peti teniser na listi. To je otprilike verovatnoća od devet odsto

Iza njih sledi Kasper Rud sa kvotom 12 (malo preko osam odsto), zatim desetostruki šampion Rima Rafael Nadal i četvrti na svetu Danil Medvedev sa kvotama 14 (oko sedam odsto šansi) i na kraju Andrej Rubljov posle titule u Madridu. Na Rusa je stavljena kvota 16, što je preko šest procenata verovatnoće.

(Telegraf.rs)

18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!

Video: Novak Đoković lumpovao uz Severinu u Dubrovniku! Kad je ušao u klub nastala je ludnica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA