DAME, SPREMITE SE ZA TRKU: We Run Belgrade nagrađuje čitateljke

We Run Belgrade, treća Nike trka, i portal Telegraf.rs nagrađuju čitateljke koje se prijave za učešće u jedinstvenom događaju popularizacije gradskog trčanja, zakazanom za 15. septembar

  • 0

Drage dame, ovo je jedinstvena prilika da pokažete da naše devojke imaju sportski duh, uživaju u rekreaciji, vežbanju, džogiranju, kao i da umeju da izađu na start, pokažu svoju spremnost i podrže promociju zdravog života.

Kompanija Nike je rešila da devojke koje se prijave preko našeg portala i odgovore na četiri kviz pitanja specijalno nagradi za učešće u gradskoj trci.

Sve što je potrebno da uradite je da se registrujete za trku preko zvanične stranice  http://werunbgd.com, a potom na mejl karte@telegraf.rs pošaljete lične podatke (ime,, prezime, broj telefona) vaš startni broj i odgovor na sledeća četiri pitanja:

1. Šta znači naziv brenda Nike?

2. Iz koje mitologije je boginja pobede Nike?

3. Šta označava znak – logo kompanije Nike?

4. Zbog čega želite da učestvujete u We Run Belgrade?

Najtačniji i najbolji odgovor, po izboru redakcije, nagrađujemo vrednim vaučerima za kupovinu u Nike radnjama, i to sledećim redosledom:

Prvo mesto – 30.000 dinara

Drugo mesto – 20.000 dinara

Treće mesto – 10.000 dinara

Učesnici od četvrtog do desetog mesta dobiće na poklon Nike majicu, koja promoviše trku.

Na ovom događaju promocije zdravlja, gradskog stila života i rekreacije, rame uz rame bićete na startu sa poznatim sportistima i javnim ličnostima.

Emir Bekrić, Ivana Španović, Vlada Vuksanović, Ognjen Amidžić, Bojana Rajić, zvezde prvog glasa Srbije Sara Jovanović i Nevena Božović, samo su neki od prijavljenih za ovu manifestaciju.

Proslavite prolazak kroz cilj u društvu popularnih sportista, manekena, voditelja, pevača. Pokažite da Beograđanke pored lepog izgleda krasi i sportsko srce.

Dobitnice će putem mejla ili telefona biti obaveštene o preuzimanju nagrada.

We Run Belgrade trčaće se Bulevarom Nikole Tesle na Novom Beogradu. Start trke biće u blizini Brankovog mosta, a na uglu sa ulicom Džona Kenedija trkači će napraviti zaokret i krenuti nazad ka startnoj poziciji.

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već tri godine promoviše gradsko trčanje kao svetski trend, a u okviru priprema za trku postavljen je i cilj od 100.000 pretrčanih kilometara pre trke, po čijem ispunjenju će jedna od beogradskih staza za trčanje biti preuređena. Broj pređenih kilometara meri se Nike+aplikacijom za Android i iPhone.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA