STARA PLANINA: Četiri staze rade punom parom, skijaši uveliko pristižu!

Ljubitelji belog sporta nemaju šta da brinu, budući da su uslovi za skijanje idealni, a osim četiri otvorene staze, za vikend se očekuje i puštanje u rad crvene, iskusnim skijašima omiljene, staze Konjarnik

  • 0

Ako ste se ovoga jutra našli na Staroj planini, osim u čistom planinskom vazduhu i bajkovitom pogledu, moći ćete i da uživate u savršenom danu za skijanje, s obzrom da nas danas očekuje temperatura od -12 do -3 stepena.

Mestimično je oblačno, vetar duva 4,2 m/s, ali to ni najmanje ne kvari ugođaj na Snežnoj kraljici.

Budući da padavina nije bilo, putevi su u besprekornom stanju, magle nema, i ostaje samo da bezbrižno krenete put Stare planine.

Vesti za skijaše već danima su radosne, budući da su četiri staze u funkciji – Jabučko ravnište 7, 7A,7B i dečiji lift, a u funkciji staza Babin zub ili staza broj 5 sa pripadajućim veznim liftom Rudine, dok je u pripremi i crvena staza Konjarnik, koja će najverovatnije proraditi za vikend!

Visina snega iznosi 32 cm, dok je na stazama situacija nepromenjena i visina veštački posutog utabanog snega je od 20 do 30 cm.

Vesti sa Stare Planine možete pratiti i na Fejsbuk stranici Stara Planina.

Takođe, možete nas pratiti i na našem Tviter nalogu @planinastara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA