(VIDEO) UBISTVO MEDICINSKE SESTRE: Ko je odgovoran?

Medicinska sestra Ljubinka Popović nije jedina žrtva psihijatrijskog bolesnika, zato se postavlja pitanje - ko je odgovoran?

  • 35

Brutalno ubistvo medicinske sestre Ljubinke Popović iz Šapca šokiralo je javnost, ali je pokrenulo i brojna pitanja kada je bezbednost medicinskog osoblja u pitanju.

Ljubinka nije jedina žrtva psihijatrijskog bolesnika. Takvih slučajeva je i do sada bilo, zato se postavlja pitanje, ko je odgovoran za to što psihički obolele osobe slobodno šetaju ulicama.

LJUBINKU ISPRATILI NA VEČNI POČINAK: Sahranjena medicinska sestra koju je ubio pacijent! (FOTO)

O ovoj temi i šta je potrebno da se ovakve tragedije više ne ponavljaju, razgovarali smo sa direktorkom Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" Slavicom Đukić Dejanović.

Pogledajte i druge zanimljive priloge u produkciji Telegraf Now:

(VIDEO) ŠTA S PEPELOM POKOJNIKA? U svetu je moguće posuti ga bilo gde. A u Srbiji...

(VIDEO) JEZIVA PRIČA O TRAGEDIJI ČITAVE PORODICE JOVANOVIĆ: Sećate li se ubijenog dečaka Dušana?

(VIDEO) MISTERIJA SRBINA KOJI SE 15 GODINA KRIJE U ČEŠKOJ ŠUMI: Ne priča ni sa kim, našli smo ga u mraku raspale kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovi

    14. januar 2016 | 16:25

    31.12. Zenu mi zabolio stomak I nije mogla da izdrzi bolove I u 10h ujutru vodim je hitno na pregled kod ginekologa I dole se sestre I doktori spremaju za festu, firma organizovala zbog nove godine I sestra izlazi I govori sacekajte da dodje doktor u drugu smjenu da pregleda mi nismo sad u mogucnosti......I onda se pitamo kad se desi ovakav nekakav slucaj....ljudi u bolnicama vise se razbole.....ne opravdavam gest psihopate al treba malo medicinski radnici da rade svoj posao kako treba, da se malo posvete svom pozivu a ne da dodju na posao cisto da im samo prodje vrijeme I prime platu I to je to, cast izuzecima kojih je malo skroz....

  • Marinko

    13. januar 2016 | 20:23

    Odgovorna je drzava sto ne donosi zakone da takve osobe nemogu da budu na slobodi vec zatvireni izolovani od deustva u za to namjenjenim ustanovama

  • lupajte minuse,ali je istina

    13. januar 2016 | 23:40

    Loša je prilika da se napiše ovakav komentar zato što je reč o smrtnom slučaju...ALI...ovako dragi moji koji ste navlasti..u ludari su visokostručni ljudu koji bi hteli da rade ali za njih posla nema,te nema ni para ...a u zdravstvenim centrima..ja se svima izvinjavam ,ali ima na tone izmišljenih radnih mesta i na milione ličnih dohodaka sa samo malo osnovne i srednje škole...dajte malo zaposlite i ljude koji su godinama učili i pozavršavali fakultete,i koji su sada prosjaci i socijalni slučajevi..pa onda pitanje, ko je sve u ludari...koliko medicinskih sestara piše nešto po nekim sveskama,tri najmanje..duže se čeka da one napišu sve to ,nego što će lekar da te pregleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA