(VIDEO) NOVINAR TELEGRAFA ŽELI NA FARMU: Evo na šta je sve spreman u Lisoviću!

Rijaliti šou "Farma" prvi put otvara vrata za nekoga ko nije VIP ličnost, odnosno takozvanog farmera iz naroda. Novinar Telegrafa odlučio je da ode na audiciju i proveri kako izgleda "prijemni ispit"

  • 3

Audicija za farmera iz naroda u "Farmi 7" očekivano je izazvala veliko interesovanje takozvanih običnih ljudi. Samo će za jednog od prijavljenih na audiciji rijaliti postati stvarnost, a porodica i prijatelji gledaće ga sa slavnim zvezdama na TV ekranu.

Poznati voditelj Ognjen Amidžić i klaberka Tamara Đurić propitivali su prijavljene na audiciji, koja je organizovana u studiju Pinka.

Pevanje, igranje, pričanje viceva, teško da bi moglo da pomogne na ovakvoj audicji. Iako zvuči lako, ne može baš svako da uđe na "Farmu". Za odlazak na imanje u Lisoviću nije potrebno ni da znate da pevate ili igrate, dovoljno je da budete ono što jeste, odnosno da ste sami po sebi zanimljivi.

Foliranje, pretvaranje, gluma, teško će proći. Ognjen i Tamara svakome će dati po nekoliko minuta za predstavljanje, objašnjenje zašto hoćete da uđete na "Farmu", kao i zašto mislite da biste milionskom auditorijumu Srbije uopšte bili zanimljivi.

Nije tajna da su mnogi na audiciju zalutali misleći da su savršeni kandidati, drugi su došli samo iz želje da na taj način upoznaju VIP ličnosti o kojima sanjaju, a treće je, pak, trema omela da pokažu sve što umeju.

Upravo su zbog toga Ognjen i Tamara imali težak zadatak da "pročešljaju" sve kandidate i pronađu najboljeg, koji će se kao prvi farmer iz naroda obreti u Lisoviću.

Kako izgleda iskustvo novinara Telegrafa, koji se prijavio na audiciji, pogledajte u videu iznad.

Pogledajte i ostale zanimljive priloge Telegraf Now televizije:

(VIDEO) BIĆE SEKSA: Pogledajte kako je izgledala audicija za "Farmu"!

(VIDEO) ŽELITE DA BUDETE DEČKO MILICE PAVLOVIĆ?! Evo na šta morate da budete spremni

(VIDEO) VEZAO JE DEVOJKU LISICAMA I OSTAVIO NA ULICI: Molila je prolaznike da je oslobode, ali..

(VIDEO) ESTRADA RATUJE: Goca Tržan se zamerila Dari Bubamari!

(VIDEO) ZORICA BRUNCLIK: Dženan je muška Zorica Brunclik!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA