Ušli smo u kraj gde dominiraju Zvezdini grafiti: Ovde žive za crveno-bele boje! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde iz Koteža na veoma kreativan način, koji liči na pravu umetnost, iskazuju ljubav prema klubu u svom naselju

  • 97

Navijačka ljubav često je na granici genijalnosti i ludila, a to možemo videti u svakodnevnom životu u Beogradu. Osim što su poznati kao žestoki momci, često i problematični, mnoge pristalice srpskih klubova umeju da iskažu neverovatnu kreativnost kada je u pitanju ljubav prema svom klubu.

>>> Badnjak na hladnjak, šabačka tablica, neoprana kola: Pogledajte mašine Zvezdinih fudbalera! (VIDEO)

Tako nešto mogli smo da primetimo u beogradskom naselju Kotež, gde je jako uporište Delija. Čitav kraj obojen je u crveno-belo, negde su i fasade celih zgrada u grafitima, a pojedini od njih su i prava umetnička dela.

Kamera Telegraf Now bila je u Kotežu i na licu mesta se uverila da ovaj kraj diše za crveno-bele boje. Svi prolaznici sa kojima je naša ekipa razgovarala istakla je da navija za Crvenu zvezdu i da je to jasno po grafitima koji su svuda okolo, a Kotež smatraju najjačim jezgrom crveno-belih pristalica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA