(VIDEO) Pogledajte reakciju Zvezdinih navijača kada je trebalo da poljube devojku u dresu Partizana

Napravili smo eksperiment pred utakmicu crveno-belih u Evroligi, kako bismo proverili koliko su im omražene boje večitog rivala

  • 25

Znamo da je između navijača Crvene zvezde i Partizana velika netrpeljivost, a pre jednog meča crveno-belih pokušali smo da proverimo i dokle ona ide i da li su Delije spremne da zagrle lepu devojku koja im nudi zagrljaje, iako na sebi ima dres njihovog večitog rivala.

>>> Ušli smo u kraj gde dominiraju Zvezdini grafiti: Ovde žive za crveno-bele boje! (VIDEO)

Naša novinarka je pred košarkaški duel Zvezde i Cedevite došla ispred Pionira spremna da podeli zagrljaje i poljupce Delijama.

Pristalice crveno-belih bile su spremne na to. Ipak, postojala je i jedna ''sitnica'', koja je mnoge od njih naterala da odustanu.

>>> Badnjak na hladnjak, šabačka tablica, neoprana kola: Pogledajte mašine Zvezdinih fudbalera! (VIDEO)

Ispod kaputa, novinarka je obukla dres Partizana, a kada bi pred navijačima Zvezde, koji su joj hrlili u zagrljaj raskopčala kaput i ispod pokazala crno-beli dres, gotovo svi su reagovali kao da su videli samog đavola, što možete i videti u priloženom snimku u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl

    17. februar 2016 | 20:47

    Ja jesam zagriženi Zvezdaš već 50 i kusur godina, ali ne da bi je zagrlio i izljubio nego i više kad bi mogao (stigle godine). Samo da je naša sestra srpkinja, pa nek navija za koga god joj volja. Evo ga moj kum grobar dobacuje i on bi da je bila u Zvezdinom dresu. Klinci, ne znaju šta je dobro.

  • Serdjo

    17. februar 2016 | 20:44

    Bravo za Delije koji su zagrlili devojku! Odlična fora!

  • Terza

    18. februar 2016 | 00:23

    Ja jesam okoreli Zvezdas ali ne mrzim ni Partizan niti bilo koji drugi klub.Ujedno,pogledajte igrace oba tima koji se medjusobno postuju,uvazavavaju i podrzavaju.Jedan je zivot i treba se voleti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA