(VIDEO) ZLOUPOTREBLJAVAJU DECU ZA KRAĐU! Ako vam je poznat ovaj čovek - ZOVITE POLICIJU!

Sigurnosne kamere u TC Ušće zabeležile su momenat kada dečak prilazi radniku i odvlači ga, što koristi sredovečni muškarac i krade novac

  • 19

Lopovi u Tržnom centru "Ušće" počeli su da zloupotrebljavaju i decu za krađe, postalo je jasno iz snimka u čiji posed je došao Telegraf.

RASVETLJENA SERIJA ZLOČINA, KOJE JE POČINIO JEDAN ČOVEK: Obio pet automobila, pa opljačkao pravoslavnu crkvu i menjačnicu!

Na materijalu koji su zabeležile sigurnosne kamere jasno se vidi momenat kada dečak od 11-12 godina prilazi radniku jednog lokala u TC Ušće i moli ga da mu pomogne. Radnik ustaje i odlazi sa dečakom, a sve to iz blizine posmatra čovek srednjih godina. Čim radnik nestane iz vidokruga, on obazrivo, gledajući da ga neko ne primeti, prilazi fioci i odatle uzima torbicu sa novcem i dokumentima.

Telegraf poziva građane da se jave najbližoj stanici policije ukoliko prepoznaju čoveka koji je snimljen kako krade novac!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte i ostale priloge televizije Telegraf Now:

(VIDEO) Rusi zovu Srbe: "Pomozite nam u spasavanju spomenika u Palmiri",Telegraf PRESEK događaja ove nedelje

(VIDEO) Ovo je žena kojoj je Toma Zdravković posvetio pesmu "Jelena"

(VIDEO) OVO JE NASIP SMRTI, mesto na kojem je svirepo ubijena pevačica JELENA MARJANOVIĆ!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    9. april 2016 | 22:27

    I treba da vas kradu. 06.02.2016. Otišla sam sa ćerkom u TC "Ušće" da kupimo ususivac, prodavnica Home centar. Uredno smo platile, uzele račun i zamolile trgovca da ostavimo usisivac dok još nešto kupimo u Centru. On nam je rekao da nema problema i mi smo otišle. Posle pola sata ćerka i njen momak su otišli po usisivac, dok sam ja cekala napolju. Uzeli su ga i sve je bilo u redu dok nisu sišli u prizemlje gde su ih opkolili njih šestoro iz obezbedjenja. Ćerka im je pokazala račun, pozvala se na trgovca iz pomenute radnje, medjutim to im nije bilo dovoljno, već su ih sproveli u neki " tajni prostor" dok sve nisu isproveravali. Moram da napomenem da je bila subota i da je Centar bio pun ljudi koji su u njih gledali kao u najveće lopove. Kada su izašli i rekli mi šta se desilo tražila sam šefa obezbedjenja i firmu koja ih obezbedjuje, niko nije znao ili hteo da mi kaže kako se firma zove. Posle nekoliko dana uzaludnog zvanja telefonom, odustala sam od svega. I zato sada kažem SVAKA CAST COVEKU koji ih je pokrao.

  • Zivan

    9. april 2016 | 23:17

    Lici na Cedu iz LDP

  • Mili

    9. april 2016 | 22:27

    Isti Boško Jovanetić, bivši fudbalski sudija i poznati lopov sa derbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA