≫ 

(VIDEO) M'rš, majmune! Mak' se, avetinjo! Ovo je razlika između uličnog govora Srbina i Crnogorca

Koje su razlike između "savremenih" jezika na ovim prostorima nastalih raspadom Jugoslavije? Evo koju reč ne mogu da prevale preko usana "tipični" predstavnici Srbije i Crne Gore

  • 16

Svrha ovog videa nije širenje mržnje, negativnih stereotipa niti ismevanje bilo koga na osnovu nacionalnih, verskih, kulturnih i drugih razlika. Svrha ovog videa je zabava i ukazivanje na probleme koje imaju moderna balkanska društva.

Još smešnih videa iz naše produkcije pogledajte na sledećim linkovima:

(VIDEO) OVA SLATKA KINESKINJA ĆE VAM ULEPŠATI VEČE: Evo kako je otpevala veliki hit Dare Bubamare

(VIDEO) Na ulici sam izgledao i ponašao se kao homoseksualac! Evo šta mi se desilo

(VIDEO) KAKVE NOGE IMA OVA DEVOJKA? Nećete verovati šta se desilo kada je izašla na ulicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    26. jun 2016 | 23:16

    Mislite koje su razlike u srpskom jeziku koji govore srbi iz crne gore i iz srbije..jer sve su surbi od vardara pa do triglava i od djerdapa pa do jadrana.. Samo se zovu drugacije.. Nor hrvati su srbi iz hr. Bossnci srbi iz bosne itd itd...

  • Zverka

    26. jun 2016 | 23:53

    Glupost.Srbin koji pokusava da odglumi crnogorski naglasak.Nema veze sa mozgom...

  • PiTiCA

    27. jun 2016 | 09:35

    Ja stvarno ne znam ni jednog crnogorca koji izgovara rec "ocá". Pazarc da tako akcentuje rec otac, to sam cula, ali crnogorac ne. Opet kazem, ja ne znam, sto ne znaci da ih nema, naravno. Sve u svemu jako losa gluma, i sa jedne i sa druge strane, a jos nejasnija poruka klipa? Pa i kroz Srbiju se jezik razlikuje eto kad vec pomenuh Pazar ili recimo Vojvodinu, sto se onda ne bi razlikovao kroz bivse republike. Ne znam, bice da sam ja promasila poentu klipa, u kom ste hteli ocigledno da prikazete da nije bitno ko gde zivi, vec da smo svi prostaci, sto ako vam je bio jedini cilj je prvo jako ruzno, a drugo netacno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA