≫ 

(VIDEO) I KLIMA UREĐAJI MOGU DA SE ZAPALE! Saveti za leto komandira beogradskih vatrogasaca

Ako ste mislili da stan tokom leta ne može da se upali jer vam ne radi TA peć opasno grešite! Stanovi leti gore skoro isto koliko i zimi. Vatrogasci još uz to imaju puno posla na otvorenim površinama gde ljudi vole da raspale vatru za roštilj a ne znaju da se snađu sa posledicama

  • 3

7 hiljada intervencija u proseku godišnje znači da sve beogradske vatrogasne brigade zajedno izlaze na teren skoro 20 puta svakog dana! Zbog toga su vatrogasci heroji. Mi bi trebalo zato više da vodimo računa o svojoj imovini i o tome kako se ponašamo na izletištima.

Još videa iz naše produkcije pogledajte na sledećim linkovima:

(VIDEO) Ovo je najvažnije! Zaštitimo se na Fejsbuku

(VIDEO) ISTORIJSKA MISTERIJA! 7.100 Srba je na ovom mestu ostavilo svoje živote. Tajna "srpskog Gazimestana"

(VIDEO) Posetili smo najlepšu zemlju na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majstor

    1. mart 2018 | 03:16

    Evo ja cu da vam objasnim. Startni kondenzator za kompresor moze da se zapali. Ja sam davao misljenje u slucaju pozaru gde sam pokazao sled dogadjaja i pocetak pozara. Bitno je za Vas da znate da startni kondenzator ne bi trebalo da bude u plasticnom kucistu,i da ga ugradi pravi majstor.

  • Bodzi

    6. jul 2016 | 14:00

    Klima se zapaliti neće to je garant, e sad, kako se u srbiji ili bilo gdje na našem područiju rade te instalacije čudi me da nema više poginulih i zapaljenih jer to je katastrofa. Žalosno da država nema nikakvu kontrolu nad tim majstorima..a loša instalacija strije je najveći uzrok a ne klime.

  • Bodzi

    6. jul 2016 | 13:56

    Pa kako mogu da se zapale? Nema objasnjenja? Bas me zanima imam ih par u kući i volio bi da znam, molim vas da objasnite. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA