≫ 

(VIDEO) Kako da napravite uspešnu kompaniju? Obratite pažnju na komunikaciju sa zaposlenima. Ovo su saveti stručnjaka za ljudske resurse

Poverenje je osnova svake uspešne komunikacije. Ako u jednoj kompaniji postoji direktna, jednostavna i neformalna komunikacija licem u lice između poslodavca i zaposlenog, kao i uključivanje zaposlenih u donošenje strateških odluka, onda je uspeh takve kompanije zagarantovan. Šta su još rekli stručnjaci HR-a na skupu u Societe Generale banci pogledajte u sledećem videu

  • 0

Komunikacija sa zaposlenima mora da bude podržana novim tehnologijama, izjavio je Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade.

- Ako koristite socijalne mreže na pravi način dobre vesti će brzo da se šire - poručio je Miodragović na današnjem skupu HR profesionalaca.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

On smatra da je pravo zaposlenih da znaju "kuda plovi brod", odnosno da zaposleni treba da budu upućeni u to kakve se odluke donose i delom da učestvuju u njihovom donošenju. Prema njegovim rečima nove tehnologije jednako su važne za uspešnu saradnju unutar kompanije kao i neposredna komunikacija.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

U vreme masovne komunikacije putem socijalnih mreža među zaposlenima nema više tajni. Kako je rekla Jelena Šibar, Izvršna direktorka HR-a Societe Generale Srbija, posao ljudskih resursa pored ostalog je i da upravlja mišljenjima zaposlenih. Kompaniji koja svoje zaposlene tretira na pravi način novi mediji nisu prepreka i opasnost nego nova mogućnost.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Kako kaže veoma je bitno da poruka koju zaposleni dobija od poslodavca bude jasna, tačna i da ne ostavlja mogućnosti za slobodno tumačenje u kolektivu. Kako je zaključeno na skupu samo kompanija koja uspešno komunicira sa svojim zaposlenima ima mogućnost da napreduje.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Još videa iz naše produkcije pogledajte na sledećim linkovima:

(VIDEO) FENOMENALNI GOSTI I ATMOSFERA NA SVETSKOJ PREMIJERI NOVOG TESLA TELEFONA: Pogledajte delić promocije sa samog događaja

(VIDEO) Prvi u svemu, Telegraf TV! Ovo je zbog vas i za vas. Tražili ste, GLEDAJTE!

(VIDEO) Od danas smo na 10 sati od Njujorka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA